fbpx

Slovita križarka Kraljica Elizabeta 2 prispela v Dubaj

Novice

Dubaj – Kraljica Elizabeta 2 se je po 39 letih službovanja v četrtek dokončno zasidrala pred obalo Dubaja. Veliko križarko, ki naj bi jo v prihodnjih dveh letih preoblikovali v plavajoč hotel, je pričakalo več sto radovednežev. Foto: Reuters Križarko je spremljala flota 60 jaht in letalo Slovito ladjo, ki je po 16 dneh priplula […]

Dubaj – Kraljica Elizabeta 2 se je po 39 letih službovanja v četrtek dokončno zasidrala pred obalo Dubaja.

Veliko križarko, ki naj bi jo v prihodnjih dveh letih preoblikovali v plavajoč hotel, je pričakalo več sto radovednežev.

Foto: Reuters

Križarko je spremljala flota 60 jaht in letalo

Slovito ladjo, ki je po 16 dneh priplula iz Southamptona, je na zadnjih kilometrih spremljala flota 60 jaht. Nad križarko je letelo širokotrupno potniško letalo tipa A-380 letalske družbe Emirates….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.