fbpx

Slovita križarka Kraljica Elizabeta 2 prispela v Dubaj

Novice

Dubaj – Kraljica Elizabeta 2 se je po 39 letih službovanja v četrtek dokončno zasidrala pred obalo Dubaja. Veliko križarko, ki naj bi jo v prihodnjih dveh letih preoblikovali v plavajoč hotel, je pričakalo več sto radovednežev. Foto: Reuters Križarko je spremljala flota 60 jaht in letalo Slovito ladjo, ki je po 16 dneh priplula […]

Dubaj – Kraljica Elizabeta 2 se je po 39 letih službovanja v četrtek dokončno zasidrala pred obalo Dubaja.

Veliko križarko, ki naj bi jo v prihodnjih dveh letih preoblikovali v plavajoč hotel, je pričakalo več sto radovednežev.

Foto: Reuters

Križarko je spremljala flota 60 jaht in letalo

Slovito ladjo, ki je po 16 dneh priplula iz Southamptona, je na zadnjih kilometrih spremljala flota 60 jaht. Nad križarko je letelo širokotrupno potniško letalo tipa A-380 letalske družbe Emirates….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!