fbpx

Slovita križarka Kraljica Elizabeta 2 prispela v Dubaj

Novice

Dubaj – Kraljica Elizabeta 2 se je po 39 letih službovanja v četrtek dokončno zasidrala pred obalo Dubaja. Veliko križarko, ki naj bi jo v prihodnjih dveh letih preoblikovali v plavajoč hotel, je pričakalo več sto radovednežev. Foto: Reuters Križarko je spremljala flota 60 jaht in letalo Slovito ladjo, ki je po 16 dneh priplula […]

Dubaj – Kraljica Elizabeta 2 se je po 39 letih službovanja v četrtek dokončno zasidrala pred obalo Dubaja.

Veliko križarko, ki naj bi jo v prihodnjih dveh letih preoblikovali v plavajoč hotel, je pričakalo več sto radovednežev.

Foto: Reuters

Križarko je spremljala flota 60 jaht in letalo

Slovito ladjo, ki je po 16 dneh priplula iz Southamptona, je na zadnjih kilometrih spremljala flota 60 jaht. Nad križarko je letelo širokotrupno potniško letalo tipa A-380 letalske družbe Emirates….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.