fbpx

Smučamo v francoskih Alpah

Potopisi, Zanimivosti

Letošnje šolske počitnice preživljamo v francoskih Alpah. Iz Ljubljane do cilja. 888 kilometrov in 9 ur.

Letošnje šolske počitnice preživljamo v francoskih Alpah. Iz Ljubljane do cilja. 888 kilometrov in 9 ur. In ko vštejem še vmesne postanke, 10 ur.

pot

Kovčki so bili pripravljeni že kakšen dan prej, da slučajno nismo kaj nujnega pozabili. Napovedujejo raznolike vremenske razmere, kar pomeni, da se je bilo potrebno pri pakiranju zelo potruditi in razmišljati, kaj če … Ker smo smučarji, ki prvi pridejo in zadnji odidejo s smučišča imamo ponavadi žepe polne prigrizkov. Zase sem letos priskrbela Enemon energijske ploščice in suho sadje. Za ostale družinske člane pa polnozrnate in čokoladne prigrizke. Brez kozmetike, ki hrani in ščiti nepokrite dele, ne gre. Letos bo naš smučarski partner Anaya pametna kozmetika in Medexov Elanosol za ustnice.

about-les-arcs-maps

Hotelska ponudba, kjer bomo uživali, ko bomo utrujeni zaključili smuko.

acl018175_default.13831


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.