fbpx

Smučarska sezona je pred vrati, na smučiščih še zadnje priprave

Novice

Na Krvavcu, v Kranjski Gori, na Voglu in Starem vrhu pri Škofji Loki so skoraj pripravljeni na zimsko sezono. Cene smučarskih vozovnic se ne bodo bistveno razlikovale od lanskih. V smučarskem centru Krvavec so med letošnjo poletno sezono, ki je trajala do začetka oktobra, našteli okoli 7.000 obiskovalcev. Zdaj se posvečajo pripravam na zimsko sezono, […]

Na Krvavcu, v Kranjski Gori, na Voglu in Starem vrhu pri Škofji Loki so skoraj pripravljeni na zimsko sezono. Cene smučarskih vozovnic se ne bodo bistveno razlikovale od lanskih.

V smučarskem centru Krvavec so med letošnjo poletno sezono, ki je trajala do začetka oktobra, našteli okoli 7.000 obiskovalcev.

Zdaj se posvečajo pripravam na zimsko sezono, ki se na Krvavcu običajno začne konec novembra. Večjih novosti ne pripravljajo, so pa pripravili spletno prodajo vozovnic, v sodelovanju z Borisom Strelom pa tudi preizkušnjo smuči skoraj vseh blagovnih znamk. Najavljajo tudi večerno sankanje ob koncih tedna in progo za smučarski kros. V načrtih imajo še obnovo dvosedežnice Njivice in širitev smučišča proti Jezerskemu. Na Krvavcu sicer ponujajo okoli 30 kilometrov smučarskih prog na nadmorski višini od 1.450 do 1.971 metrov.

Vsako leto v od 120 do 150 dneh zimske sezone na Krvavcu naštejejo od 175.000 do 220.000 obiskovalcev. Cene vozovnic so letos na skoraj isti ravni kot lani, pravi vodja komerciale in marketinga v RTC-ju Krvavec Luka Vrančič. Malenkost se bosta podražili dnevna (za en evro) in sezonska vozovnica. V predprodaji že ponujajo od 10 do 15 odstotkov popusta….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.