fbpx

Soline iz ptičje perspektive

Novice

Spoznajte eno osrednjih znamenitosti slovenske obale na nov, človeškemu očesu neznan način, torej iz ptičje perspektive. V Infosredišču Triglavska roža na Bledu, ki deluje v okviru Triglavskega narodnega parka, je na ogled fotografska razstava Soline – med nebesi in zemljo. Razstava prinaša iz zraka posnete fotografije Sečoveljskih solin. Foto: Primož Hieng Avtor Primož Hieng, publicist […]

Spoznajte eno osrednjih znamenitosti slovenske obale na nov, človeškemu očesu neznan način, torej iz ptičje perspektive.

V Infosredišču Triglavska roža na Bledu, ki deluje v okviru Triglavskega narodnega parka, je na ogled fotografska razstava Soline – med nebesi in zemljo. Razstava prinaša iz zraka posnete fotografije Sečoveljskih solin.


Foto: Primož Hieng

Avtor Primož Hieng, publicist in fotograf, je v sodelovanju s Krajinskim parkom Sečoveljske soline pripravil ne le razstavo krajinskih aerofotografij, ampak tudi dokumentarno razstavo, ki življenjski prostor različnih rastlin in živali ter eno izmed osrednjih znamenitosti slovenske obale predstavlja na nov, človeškemu očesu neznan način, torej iz ptičje perspektive….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.