fbpx

Spektakularno praznovanje novega leta v Termah Olimia in Termah Tuhelj

Aktualno, Sprostitev

Čas zabav, ki se zaključi z najdaljšo nočjo v letu.

Vstopili smo v praznični december, čas poln topline in radosti je tu. Čas obdarovanj in medsebojnega druženja. Čas zabav, ki se zaključi z najdaljšo nočjo v letu. Še ne veste, kje jo boste preživeli? Ne skrbite, v Termah Olimia in Termah Tuhelj imajo kar nekaj zanimivih predlogov.

zlato-in-prestiz-orhidelia

Silvestrski program v Termah Olimia bo potekal kar na 4 prizoriščih, s popolnoma različnimi, nadvse zanimivimi tematikami. Poleg slavnostnih silvestrskih večerij z živo glasbo za naše hotelske goste – Megamix band v Wellness Hotelu Sotelia****s in ansambel Katrca v Hotelu Breza**** – smo v savna prostorih najprestižnejšega Wellnessa Orhidelia, pripravili prvovrstno selfness zgodbo za pare, t.i. zlato prestižno silvestrovanje, kjer bodo med drugim gostom postregli z zlatom, za popolno sprostitev telesa in duha pa bodo z nadvse spretnim vihtenjem brisač poskrbeli naši gospodarji vetra.

Vse željne nore zabave do jutranjih ur v bazenskem delu Wellnessa Orhidelia čaka prava brazilska vročicaall inclusive silvestrovanje v kopalkah za družine, kjer bodo za spektakularen vstop v Novo leto poskrbele atraktivne brazilske plesalke, DJ Ney z animacijo za odrasle in otroke, organizirani pa bodo tudi tečaji latino plesov.

V kolikor še ne veste, kjer bi preživeli najdaljšo noč v letu, ne odlašajte in nas čimprej pokličite, v Orhidelii je le še nekaj prostih mest!

artmovie_terme-tuhelj

V Termah Tuhelj so projektu Art&Spa dodali še poseben pečat z Art&Movie praznovanjem novega leta, kjer bodo gostje lahko doživeli spektakularni začetek leta 2017, prikazan skozi tematske zabave, katere svoj navdih črpajo iz 7. umetnosti – filma. Prednovoletna zabava 30.12. z gostom presenečenja Sašom Lozarjem, bo idealni uvod v najizvirnejšo noč v letu, zabavi pa so dodali še degustacijo vin v restavraciji Dvorec Mihanović, kje bodo gostje lahko okusili umetnost nagrajenih žlahtnih kapljic. Na samo staro leto pripravljajo v restavraciji Lati še Great gatsby gala večerjo z ansamblom Smooth bend.
Na Vodnem planetu vas čaka Hangover all inclusive praznovanje v kopalkah, kjer bodo gostje doživeli blišč Las Vegas-a. Gostje se lahko odločijo, katero proslavo želijo, saj jim Terme Tuhelj nudijo širok nabor novoletnih paketov, z namestitvijo ali brez.

Privoščite si drugačen in neponovljiv vstop v Novo leto. Na bo vaše letošnje darilo drugačno in izvirno

orhidelia_bazeni_imidz_opcija2

Letos za praznike podarite nekaj, kar bo resnično ustvarilo nepozabne spomine. Podarite doživetje z darilnim bonom Term Olimia ali Term Tuhelj.

Razvajajte svoje najbljižje s posebnimi masažami in edinstvenimi wellness tretmani. Ali pa jim privoščite uživanje v termalni vodi in prebuditev čutov v edinstvenih saunah najboljšega slovenskega Wellnessa Orhidelia in Wellness centra Termalija v Termah Olimia, ter v največjem svetu savn na Hrvaškem, v Termah Tuhelj. Če želite, da bo doživetje res popolno, izberite enega od tematskih paketov z vključenim bivanjem v vrhunskih hotelih s 4* in kraljevski tretma bo zagotovljen.

Več o celotni ponudbi na www.terme-olimia.com in www.terme-tuhelj.hr


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]