fbpx

Spektakularno praznovanje novega leta v Termah Olimia

Aktualno, Zanimivosti

Silvestrski program v Termah Olimia bo potekal kar na 4 prizoriščih s popolnoma različnimi tematikami.

Pred nami je praznični december, čas poln topline in radosti. Čas obdarovanj in medsebojnega druženja. Čas zabav, ki se zaključi z najdaljšo nočjo v letu. Še ne veste, kje jo boste preživeli? Ne skrbite, v Termah Olimia imajo kar nekaj zanimivih predlogov.

Silvestrski program v Termah Olimia bo potekal kar na 4 prizoriščih s popolnoma različnimi, nadvse zanimivimi tematikami. Poleg slavnostnih silvestrskih večerij z živo glasbo za naše hotelske goste – Megamix band v Wellness Hotelu Sotelia****s in ansambel Katrca v Hotelu Breza**** – smo v savna prostorih najprestižnejšega Wellnessa Orhidelia pripravili prvovrstno selfness zgodbo za pare, t.i. Objem orienta, kjer se bosta »cedila med in mleko«, za popolno sprostitev telesa in duha pa bodo z nadvse spretnim vihtenjem brisač poskrbeli naši gospodarji vetra.

Vse željne nore zabave do jutranjih ur pa v bazenskem delu Wellnessa Orhidelia čaka prava orientalska pravljica 1001 noč – all inclusive silvestrovanje v kopalkah za družine, kjer bodo za spektakularen vstop v Novo leto poskrbele atraktivne orientalske plesalke, DJ Ney z animacijo za odrasle in otroke ter številna druga presenečenja. V kolikor še ne veste, kjer bi preživeli najdaljšo noč v letu, ne odlašajte in nas čimprej pokličite, saj je v Orhidelii le še nekaj prostih mest!

Na bo vaše letošnje darilo drugačno in izvirno

Letos za praznike podarite nekaj, kar bo resnično ustvarilo nepozabne spomine. Podarite doživetje z darilnim bonom Term Olimia

Razvajajte svoje najbližje s posebnimi masažami in edinstvenimi wellness tretmani. Ali pa jim privoščite uživanje v termalni vodi in prebuditev čutov v edinstvenih savnah najboljšega slovenskega Wellnessa Orhidelia in Wellness centra Termalija v Termah Olimia, ter v največjem svetu savn na Hrvaškem, v Termah Tuhelj. Če želite, da bo doživetje res popolno, izberite enega od tematskih paketov z vključenim bivanjem v vrhunskih hotelih s 4* in kraljevski tretma bo zagotovljen.

Več o celotni ponudbi na www.terme-olimia.com


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!