fbpx

Spektakularno praznovanje novega leta v Termah Olimia

Aktualno, Zanimivosti

Silvestrski program v Termah Olimia bo potekal kar na 4 prizoriščih s popolnoma različnimi tematikami.

Pred nami je praznični december, čas poln topline in radosti. Čas obdarovanj in medsebojnega druženja. Čas zabav, ki se zaključi z najdaljšo nočjo v letu. Še ne veste, kje jo boste preživeli? Ne skrbite, v Termah Olimia imajo kar nekaj zanimivih predlogov.

Silvestrski program v Termah Olimia bo potekal kar na 4 prizoriščih s popolnoma različnimi, nadvse zanimivimi tematikami. Poleg slavnostnih silvestrskih večerij z živo glasbo za naše hotelske goste – Megamix band v Wellness Hotelu Sotelia****s in ansambel Katrca v Hotelu Breza**** – smo v savna prostorih najprestižnejšega Wellnessa Orhidelia pripravili prvovrstno selfness zgodbo za pare, t.i. Objem orienta, kjer se bosta »cedila med in mleko«, za popolno sprostitev telesa in duha pa bodo z nadvse spretnim vihtenjem brisač poskrbeli naši gospodarji vetra.

Vse željne nore zabave do jutranjih ur pa v bazenskem delu Wellnessa Orhidelia čaka prava orientalska pravljica 1001 noč – all inclusive silvestrovanje v kopalkah za družine, kjer bodo za spektakularen vstop v Novo leto poskrbele atraktivne orientalske plesalke, DJ Ney z animacijo za odrasle in otroke ter številna druga presenečenja. V kolikor še ne veste, kjer bi preživeli najdaljšo noč v letu, ne odlašajte in nas čimprej pokličite, saj je v Orhidelii le še nekaj prostih mest!

Na bo vaše letošnje darilo drugačno in izvirno

Letos za praznike podarite nekaj, kar bo resnično ustvarilo nepozabne spomine. Podarite doživetje z darilnim bonom Term Olimia

Razvajajte svoje najbližje s posebnimi masažami in edinstvenimi wellness tretmani. Ali pa jim privoščite uživanje v termalni vodi in prebuditev čutov v edinstvenih savnah najboljšega slovenskega Wellnessa Orhidelia in Wellness centra Termalija v Termah Olimia, ter v največjem svetu savn na Hrvaškem, v Termah Tuhelj. Če želite, da bo doživetje res popolno, izberite enega od tematskih paketov z vključenim bivanjem v vrhunskih hotelih s 4* in kraljevski tretma bo zagotovljen.

Več o celotni ponudbi na www.terme-olimia.com


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]