fbpx

Terme Čatež – počitniški raj za družine

Aktualno

Dnevi v Termah prehitro minejo med neskončnim uživanjem v vodnih radostih, raznovrstnih vodnih atrakcijah.

Otroci se vedno znova želijo prepustiti domišljijskemu svetu … Ob raznovrstnih vodnih atrakcijah, igralih ter z zabavnimi animatorji predstavljajo Terme Čatež zagotovo otrokom NAJ svet, kjer otroška domišljija dobi krila … Starši pa si lahko vzamete nekaj trenutkov prosto, za uživanje v dvoje – na masaži, v savni ali preprosto, ob kavici.

Najmlajši v en glas zagotavljajo, da počitniški dnevi v Termah Čatež prehitro minejo med neskončnim uživanjem v zimski Termalni rivieri. Vodne zabave tam namreč ni konca. Ves čas počitnic brezskrbno uživajo v pozibavanju na valovih, spustih po toboganu, odkrivanju skrivnosti gusarske ladje. V “adrenalinskem kotičku” zimske Termalne riviere pa se – otroci in odrasli – lahko naučite ali le preizkusite svoje znanje deskanja in izmerite dolžino skoka na toboganu – skakalnici.

tc-bazen-druzina

Dodatna sprostitev v zimski Termalni rivieri je zagotovljena z obiskom Savna parka s pestro izbiro savn. Preizkusite piling z ledom ali spodbudite svoj krvni obtok v kneipp krogih.

Počitnice, kjer otroci bivajo brezplačno!

Teden ali le nekaj dni, to ni več vprašanje, saj imajo v Čatežu NAJ pakete za prav vsakogar. Pripravili so tudi NAJ popuste za otroke – otrok do 6. oz. 12. leta starosti biva brezplačno.

Tematski dan ali vikend

Z jesenskimi dnevi so v ponudbo ponovno vključili t.i. »vikend animacije«, s katerimi želijo ponuditi družinam in posameznikom drugačne, kreativne, ustvarjalne konce tedna. Rdeča nit je predvsem veliko zabave in smeha in ‘totalni odklop’ ob spoznavanju Super junakov – Supermana, Batmana, Spidermana … Nedelje bodo rezervirane za svet pravljic, v katerega vas bodo popeljali Peter Pan, Zvončica, Kapitan Kljuka ali kateri izmed izgubljenih dečkov.

tc-bazen-kopalci

Nad krompirjevo ali BUČmanovo animacijo bodo NAJbolj navdušeni otroci, saj se bodo zabavali v ustvarjalnih delavnicah, tekmovali v krompirjevi olimpijadi … Vsak dan bo tematsko obarvan. Tako boste en dan lahko indijanci, že naslednji kavbojci, manjkala pa ne bo niti zabava za noč čarovnic … Okoli čateških vogalov pa bo dišalo po jedeh, pripravljenih iz jesenskih dobrot.

Za aktivne starše aqua zumba, pilates, vrsta športnih in družinskih dejavnosti. Zvečer bodo plesali najmlajši v mini disku, odrasli pa se zabavali ob izbranem večernem animacijskem programu.

Počitnice na slovenski obali

Prijetno bo tudi počitnikovanje v Aquaparku Hotelu Žusterna*** v Kopru, največjim vodnim parkom na obali. Hotel se namreč nahaja neposredno ob morju in tako se lahko ob obali sprehodite do mesta Koper oz. bližnje Izole ali se podate na kolesarski izlet po slikovitem Primorju, ki se že kiti v toplih jesenski barvah.

Po jeseni že diši in zagotavljamo vam, da bo v Termah Čatež resnično pestra.
Več na www.terme-catez.si.

Sledite nam


RSS Ustavi se!