fbpx

Terme Olimia – Fit & fun

Aktualno, Sprostitev

Težko je nadoknaditi izgubljene trenutke, toda spomini so tisti, ki ostanejo z vami celo življenje.

Prišel je čas, da se pripravimo na prihajajoče poletne mesece. V Termah Olimia so pripravili posebne delavnice gibanja, oblikovanja telesa, kar so združili v programu Fit & Fun.

Nekaj nasvetov o tem, kako preživeti čas v Termah Olimia:

Če ste WELLNESS tip gosta, dovolite, da vas očara magičnost črne orhideje v Wellnessu Orhidelia, najboljšem wellness centru v Sloveniji že 8. leto zapored. To je poseben svet, ki ga morate občutiti, svet, v katerem se bodo prebudili vaši čuti in kjer boste spoznali, zakaj je ta svet poseben, drugačen od vseh drugih. Neponovljivi programi savnanja, topli zrak parnih in finskih savn, skrite termalne oaze in čarovnija barv ustvarjajo spektakularen wellness predstavo, ki jo lahko doživite samo v Termah Olimia. Če se boste odločili, da želite spoznati prav vsak kotiček najboljšega wellnessa, vam priporočamo paket Magičnost Orhidelije v Wellness hotelu Sotelia****s. Vendar pa to niso vsa wellness presenečenja v Termah Olimia – v kolikor se odločite za Poletno svežino v hotelu Breza****, vas pričakuje neomejeno uživanje v savnah Wellness centra Termalija. Savne so izredno priljubljene tudi v poletnih mesecih 🙂

Wellness Orhidelia, najboljši wellness center v Sloveniji.

Če ste ljubitelj NARAVE, se boste zaljubili v posebne selfness programe, ki jih pripravljajo v Termah Olimia. Sedaj je idealni čas za oddih v naravi, poslušanje njenega šepetanja in rekreacijo. Sprehod skozi gozd s posebnimi vajami, pozdrav soncu ob jezeru, hoja z bosimi nogami po različnih kamnitih podlagah, vožnja s kolesom in raziskovanje okolice, so samo nekatere od aktivnosti nadvse pestrega mozaika dogajanj.

Hišni ritual v Termah Olimia

Če ste GURMAN in obožujete odlično hrano, vas bo razveselila novica, da so Terme Olimia odprle vrata prenovljene gostilne Lipa, ki v svoji bogati ponudbi vključuje tudi širok nabor piv in priljubljenih specialitet, ki se odlično prilegajo k pivu. S tem bo oddih s prijatelji še bolj zabaven.

Prenovljena gostilna Lipa

Vsega po malem in za vsakogar nekaj … samo vzemite si čas in ne pozabite, da je težko nadoknaditi izgubljene trenutke, toda spomini so tisti, ki ostanejo z vami celo življenje.

Zaprite oči in povejte prvo stvar, ki vam pride na misel, ko vam nekdo omeni pomladno svežino in čarobnost wellnessa? Ni si treba preveč beliti glave, saj je odgovor Terme Olimia, prava destinacija za nepozabno doživetje za vse starostne skupine.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]