fbpx

Terme Olimia: Zimske počitnice

Sprostitev, Toplice, Wellness

V času zimskih počitnic lahko izberete enega od družinskih
počitniških paketov z GRATIS BIVANJEM ZA 2 OTROKA t.i. Zimske počitnice v Wellness Hotelu Sotelia****s ali nekoliko ugodnejši paket Zimske počitnice v Hotelu Breza****

Na eni strani se skriva ultimativni svet vodnih doživetij in zabave za vso družino Family Fun, na drugi strani pa prostor miru in termalnih užitkov Relax, kjer se lahko prepustite blagodejnosti termalne vode. Na vrhu lahko vstopite v nove dimenzije savnanja ‒ Savna svet, kjer se med drugim nahaja programska savna Teater vetra, ki sprejme kar do 100 udeležencev ali pa se predate užitkom v Spa & Beauty centru.

Da pa si boste starši lahko privoščili tudi razvajanje v razkošju dih jemajočega Wellness Orhidelia, zasluženo masažo ali sprostitev v čudovitem svetu savn, imamo med počitnicami vsak dan od 14. do 16. ure organizirano varstvo otrok.

V času zimskih počitnic lahko izberete enega od družinskih
počitniških paketov z GRATIS BIVANJEM ZA 2 OTROKA t.i. Zimske počitnice v Wellness Hotelu Sotelias ali nekoliko ugodnejši paket Zimske počitnice v Hotelu Breza

Za otroke likovne ustvarjalnice z Olimkom in še marsikaj zanimivega

V počitniških ustvarjalnih delavnicah bo gostovala slikarka, ki nas bo – opremljene s čopiči in platnom – popeljala v svet likovne umetnosti. Olimka bomo naslikali celo na dežnike! Izdelovali bomo iz domačega plastelina, lesa, linoleja, volne, stiropora, papirja, zamaškov, semen in perlic. Izdelali bomo pustne maske vseh vrst, zato bomo na letošnji maškaradi zagotovo neprepoznavni …

Vsak večer bomo plesali v mini discu, razen takrat ko bo s čarobno palico zamahal Čarodej Andrej in nas spet navdušil s svojimi čarovnijami. Pridejo pa tudi mladi gledališčniki, ki bodo uprizorili otroško predstavo »Zapojmo skupaj«.

ZIMSKE POČITNICE

V Termaliji Family Fun se bomo pomerili v vodnih igrah, obiskala nas bo tudi morska deklica Arrabella in zaplavala z nami. Za vadbo na suhem pa bo z zabavno jogo za otroke poskrbela vaditeljica joge.

Rezervirajte si čas tudi za obisk slikovite in za otroke zanimivo okolico, kjer bodo največ zanimanja zagotovo poželi jelenčki na Jelenovem Grebenu ter Koča pri čarovnici in Čokoladnica Syncerus. Vam pa priporočamo pokušino domačega piva Pivovarne Haler in obisk samostana s tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri rešitev za skoraj vsako težavo.

Kam, če ne k nam?


Sledite nam


RSS Ustavi se!