fbpx

Terme Tuhelj: Čas samo za vaju

Sprostitev, Toplice, Wellness

Zima je pravi čas za sprostitev, pomlajevanje in povrnitev izgubljene energije. Čas, ko je lažje upočasniti, se umiriti in si dati čas, da spet vzpostavimo stik s svojim prvobitnim bitjem.

Ni boljšega načina, da se izognete vsakodnevnim rutinam in zimski otožnosti, kot da se osredotočite nase in vašega partnerja v wellness oazi Term Tuhelj. Na vam naštejemo le nekaj razlogov, zakaj so Terme Tuhelj top destinacija za pare, tudi v zimskih mesecih.

Največji center savn na Hrvaškem

V Svetu savn ste lahko prepričani, da imate na razpolago največ savn in pripadajočih vsebin. Lahko se ogrejete v osmih različnih savnah!

Programi v savnah

Pod strokovnim vodstvom savna mojstrov se v Svetu savn vsako uro odvija simfonija različnih savna programov. Prepustite se doživetju aroma programov, programov vrtinčenja zraka, programov nege telesa, programov meditacije in izstopite iz savn popolnoma sproščeni in srečni.

Wellness tretmaji

Kdaj ste vaši koži nazadnje privoščiti počitek? Wellness vikend je brez dvoma najboljša naložba v vaš lepši in mlajši videz, ki si ga lahko sami podarite. V 11 lepotnih kabinah SPAeVITA Centra se izvajajo številne nege telesa in obraza, ki temeljijo na naravnih virih, ki prihajajo iz termalne vode in zdravilnega blata. Ponujeni tretmaji so raznoliki – tradicionalni, eksotični ali hišni rituali z edinstvenim podpisom, na voljo pa so tudi različni lepotni tretmaji, ki so lahko vrhunec vašega wellness dneva.

Hamam in zasebni spa

V SPAeVITA centru sta tudi dve posebni kabini, kjer lahko preizkusite čudovite in posebne tretmaje. Hamam je turški ritual za sprostitev telesa in duha, ki ga preprosto morate preizkusiti. Če pa ste si zimski wellness oddih zamislili v dvoje, je na voljo wellness suite – vaš mali zasebni spa!

Pozabite na prakso rezervacije oddiha izključno v poletnih mesecih. Zima je postala bistveni čas, ko morate narediti nekaj lepega, regenerirajočega in psihofizično zdravega zase. Zimski wellness je vedno dobra ideja!

Potep po okolici

Raziskovanje okolice in uživanje v gastronomskih delicijah so eni izmed ključnih receptov za popolno preživetje oddiha v dvoje. Hrvaško Zagorje je prava meka za vse ljubitelje dobre hrane, romantičnih večerij s pogledom na zagorske brege ne boste nikoli pozabili. V neposredni bližini hotela pa se nahaja tudi prava grajska restavracija Dvorac Mihanović.

Romantično vzdušje gradu in sodobna predstavitev tradicije sta ključni značilnosti Dvorca Mihanović, restavracije, ki vas bo popeljala skozi pristne okuse Zagorja!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.