fbpx

Terme Tuhelj – podarite sprostitev

Novice

Zima poleg žarečih lučk, okraskov in vonja po kuhanem vinu prinaša obilico čudovitih ritualov, ki dvignejo vaše razpoloženje in povežejo ljudi.

Odhod v toplice, sprostitev v savnah, uživanje ob vodi, masaža za dva ali družinski oddih v termah, druženje in objemi naredijo ta letni čas tako čaroben. Da bi se resnično povezali z ljudmi, ki jih imate radi, jim podarite nekaj posebnega. Podarite jim sprostitev.

Ne bodite predvidljivi, ne stavite na preizkušene formule, ne kupujte nesmiselnih daril, pomislite na ljudi, ki jim jih darujete… V materialnem svetu je najdragocenejše darilo doživetje.

Zakaj si ne bi privoščili sproščujočega wellness doživetja v Termah Tuhelj?

Terme Tuhelj ponujajo pravo zimsko wellness doživetje − od zdravilnih masaž z eteričnimi olji, ki kožo napravijo čudovito žametno, do vadb v bazenih ali savnah, ki razstrupljajo in krepijo imunost, tuheljsko termalno blato pa je splošno znano po svojih blagodejnih lastnostih.

Kliknite na ponudbo darilnih bonov

Iščemo doživetje, zato ga podarite

Zagotovo imate na seznamu svojih priljubljenih tiste, ki jih je težko zadovoljiti, a bi jih radi presenetili. Kupiti standardno darilo ni dobra rešitev. V materialnem svetu, kjer je vse na dosegu roke, še posebej v času praznikov, iščemo doživetje.

Podarite ga, razveselite jih in sebe. To lahko napravite tudi iz vašega najljubšega naslanjača doma. V le nekaj klikih kupite in natisnite darilo, ki bo za vedno ostalo v spominu.

Kdo bi se uprl wellness tretmaju ali wellness vikendu v Termah Tuhelj, v katerem je vsaka podrobnost zasnovana za sprostitev? Stvari so prehodne, spomin je tisto, kar ostane…

Več informacij: https://www.terme-tuhelj.hr
Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.