fbpx

Terme Tuhelj – podarite sprostitev

Novice

Zima poleg žarečih lučk, okraskov in vonja po kuhanem vinu prinaša obilico čudovitih ritualov, ki dvignejo vaše razpoloženje in povežejo ljudi.

Odhod v toplice, sprostitev v savnah, uživanje ob vodi, masaža za dva ali družinski oddih v termah, druženje in objemi naredijo ta letni čas tako čaroben. Da bi se resnično povezali z ljudmi, ki jih imate radi, jim podarite nekaj posebnega. Podarite jim sprostitev.

Ne bodite predvidljivi, ne stavite na preizkušene formule, ne kupujte nesmiselnih daril, pomislite na ljudi, ki jim jih darujete… V materialnem svetu je najdragocenejše darilo doživetje.

Zakaj si ne bi privoščili sproščujočega wellness doživetja v Termah Tuhelj?

Terme Tuhelj ponujajo pravo zimsko wellness doživetje − od zdravilnih masaž z eteričnimi olji, ki kožo napravijo čudovito žametno, do vadb v bazenih ali savnah, ki razstrupljajo in krepijo imunost, tuheljsko termalno blato pa je splošno znano po svojih blagodejnih lastnostih.

Kliknite na ponudbo darilnih bonov

Iščemo doživetje, zato ga podarite

Zagotovo imate na seznamu svojih priljubljenih tiste, ki jih je težko zadovoljiti, a bi jih radi presenetili. Kupiti standardno darilo ni dobra rešitev. V materialnem svetu, kjer je vse na dosegu roke, še posebej v času praznikov, iščemo doživetje.

Podarite ga, razveselite jih in sebe. To lahko napravite tudi iz vašega najljubšega naslanjača doma. V le nekaj klikih kupite in natisnite darilo, ki bo za vedno ostalo v spominu.

Kdo bi se uprl wellness tretmaju ali wellness vikendu v Termah Tuhelj, v katerem je vsaka podrobnost zasnovana za sprostitev? Stvari so prehodne, spomin je tisto, kar ostane…

Več informacij: https://www.terme-tuhelj.hr
Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!