fbpx

Tuhelj, te terme so prava izbira letošnje zime!

Aktualno, Sprostitev, Toplice

Izkoristite ALL INCLUSIVE LIGHT družinski paket od 17.2. do 5.3.2017, z brezplačnim bivanjem dveh otrok do 12. leta! First minute popust do 1.2. – 15%

Čas je za oddih, ustvarjen po otroškem načrtu, v katerem so vodne vragolije, ustvarjalnost, nova spoznanja in kreativnost elementi, ki jih bodo navdušili v družbi zabavnih animatorjev, medtem ko se boste vi sproščali in razvajali v razkošju Sveta savn ter raznih masaž.

Vodni planet v Termah Tuhelj bo tudi letos glavna lokacija za celodnevno zabavo. Čakajo vas vodne atrakcije, odlična animacija na bazenu z vodnimi igrami, športna tekmovanja, plesna vodna aerobika, družinske vodne igre in še mnogo več. Po kopanju bo animacija poskrbela, da pokažete svojo kreativnost na raznih delavnicah v otroški igralnici v 2 nadstropjih, a večer je vedno rezerviran za mini disko, filmski večer in pižama party.

Ko boste potrebovali odmor od kopanja, je tukaj za starše največji Svet savn z odličnimi savna programi ter SPAeVITA center nege in lepote s posebnimi hišnimi programi, kjer posebej priporočamo.

V Termah Tuhelj vam nudimo neponovljiv in dobro znan paket All inclusive light, s katerim gostje prejmejo poseben družinski bonus: gratis oddih za 2 otroka do 12. leta starosti.

Izkoristite ALL INCLUSIVE LIGHT družinski paket od 17.2. do 5.3.2017

Ne zamudite raziskovanja hrvaškega Zagorja, posebne pravljice na dlani, ki bo vam in vaši družini prinesla posebna doživetja… zabavni muzeji, prelepa narava in zanimivi dogodki vedno pustijo razlog, da se lahko vrnete. Bodite del Hrvaške, polne življenja, doživetij in prekrasnih spominov.

Terme Tuhelj so prava izbira letošnje zime.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Pri nas se boste počutili kot, … kot na dopustu seveda!

Vir: Milan Babić

Več na www.terme-tuhelj.hr


Sledite nam


RSS Ustavi se!