fbpx

Terme Tuhelj s paketom All inclusive light osvaja …

Aktualno, Sprostitev

Najboljše počitnice letošnje zime bodo v najbolj priljubljenih termah, kjer bodo glavno besedo imeli otroci!

Najboljše počitnice letošnje zime bodo v najbolj priljubljenih termah, kjer bodo glavno besedo imeli otroci! Pričakuje vas polno smeha, bazeni, kopanje, vodne in nagradne igre ter nova doživetja.

V Termah Tuhelj vam nudimo neponovljiv in dobro znan paket:

All inclusive light – gostje prejmejo poseben družinski bonus: gratis oddih za 2 otroka do 12. leta starosti.

Prijavite vašo družino na družinske športne igre, preživite dan na Vodnem planetu, razgibajte se na jutranjih vodenih vadbah, igrajte se z maskotami, zabavajte se na kreativnih delavnicah ali pa peljite prijatelje na večerno animacijo v mini disko. Za popolno zabavo najmlajših gostov bodo poskrbele odlične otroške igralnice, kjer vam bodo družbo delali animatorji.

Animacijska ekipa pripravlja odlično animacijo, kjer boste v jutranjem terminu pokazali svojo umetniško nadarjenost skozi razne likovne delavnice, v katerih bodo škarje, lepilo, trakci, plastelin in ostale stvari, vaši glavni zavezniki. Barvali bomo, izdelovali kipce iz plastelina, izdelali si bomo masko in darilca za Valentinovo. Popoldne pa se bo družina zabavala v Vodnem planetu ob vodnih igrah za otroke, kreativnih vodnih igrah, pri katerih bosta sodelovala tudi mamica in očka, družili se bomo tudi z maskoto Tuhijem in se preizkusili v mini olimpijadah. Tukaj si bomo tudi poiskali prijatelje za večerno animacijo, ki bo pika na i vašega dne, polnega aktivnosti. Čaka vas mini disko, modne revije, pižama party, ples v maskah, talent show, filmski večer, popcorn night in še mnogo več.


Ne smemo pa pozabiti na mamo in očka, zato jim v Svetu savn pripravljajo posebne savna programe in odlične masaže v SPAeVITA centru nege in lepote… če pa se ne morete ločiti od svojih malih princev in princesk, lahko v Termah Tuhelj tudi skupaj uživate v wellnessu.

Pripravljajo vam družinsko savnanje in masaže za najmlajše goste.
V Termah se boste počutili kot… kot na dopustu seveda 🙂


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]
 • Ustavi se in se nam pridruži pri reševanju izzivov
  V Lidlu Slovenija bodo v avgustu v sklopu vseslovenske akcije Ustavi se, ki letos v ospredje postavlja komunikacijo, dejavni na svojem Instagram profilu.