fbpx

Terme Tuhelj s paketom All inclusive light osvaja …

Aktualno, Sprostitev

Najboljše počitnice letošnje zime bodo v najbolj priljubljenih termah, kjer bodo glavno besedo imeli otroci!

Najboljše počitnice letošnje zime bodo v najbolj priljubljenih termah, kjer bodo glavno besedo imeli otroci! Pričakuje vas polno smeha, bazeni, kopanje, vodne in nagradne igre ter nova doživetja.

V Termah Tuhelj vam nudimo neponovljiv in dobro znan paket:

All inclusive light – gostje prejmejo poseben družinski bonus: gratis oddih za 2 otroka do 12. leta starosti.

Prijavite vašo družino na družinske športne igre, preživite dan na Vodnem planetu, razgibajte se na jutranjih vodenih vadbah, igrajte se z maskotami, zabavajte se na kreativnih delavnicah ali pa peljite prijatelje na večerno animacijo v mini disko. Za popolno zabavo najmlajših gostov bodo poskrbele odlične otroške igralnice, kjer vam bodo družbo delali animatorji.

Animacijska ekipa pripravlja odlično animacijo, kjer boste v jutranjem terminu pokazali svojo umetniško nadarjenost skozi razne likovne delavnice, v katerih bodo škarje, lepilo, trakci, plastelin in ostale stvari, vaši glavni zavezniki. Barvali bomo, izdelovali kipce iz plastelina, izdelali si bomo masko in darilca za Valentinovo. Popoldne pa se bo družina zabavala v Vodnem planetu ob vodnih igrah za otroke, kreativnih vodnih igrah, pri katerih bosta sodelovala tudi mamica in očka, družili se bomo tudi z maskoto Tuhijem in se preizkusili v mini olimpijadah. Tukaj si bomo tudi poiskali prijatelje za večerno animacijo, ki bo pika na i vašega dne, polnega aktivnosti. Čaka vas mini disko, modne revije, pižama party, ples v maskah, talent show, filmski večer, popcorn night in še mnogo več.


Ne smemo pa pozabiti na mamo in očka, zato jim v Svetu savn pripravljajo posebne savna programe in odlične masaže v SPAeVITA centru nege in lepote… če pa se ne morete ločiti od svojih malih princev in princesk, lahko v Termah Tuhelj tudi skupaj uživate v wellnessu.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Pripravljajo vam družinsko savnanje in masaže za najmlajše goste.
V Termah se boste počutili kot… kot na dopustu seveda 🙂


Sledite nam


RSS Ustavi se!