fbpx

Terme Tuhelj: Štirje nasveti za vitalnost in lep videz

Sprostitev, Toplice

Telovadba, plavanje, wellness, zdrava prehrana – vse na enem mestu. (P)ostanite fit in pričakajte poletje zadovoljni.

1. Čas je za wellness

Sprostite se, pozabite na skrbi in odpravite stres! Pozdravite vaše težave in oblikujte linijo. Pri tem vam bodo pomagali tretmaji z zdravilnim blatom in proticelulitni tretmaji SPAeVITA centra v Termah Tuhelj. Da bi se po uživanju v tretmajih počutili čim bolje, odkrijte največji svet savn na Hrvaškem, s posebej ustvarjenimi savna programi. Solni ali čokoladni, aroma cool, med in mleko, program z grozdjem ali atraktivni aroma program vrtinčenja zraka bodo prebudili vaše čute, sprostili napetosti v mišicah, izločili strupe iz telesa, kožo pa napravili žametno mehko. Vsak zadnji petek v mesecu je rezerviran za Selfness dan, kjer lahko izveste več o prebujanju vitalne energije in se naučite, kako spremeniti življenjske navade.

2. Telovadba v vodi

Plavanje v bazenih ih podvodne masaže Vodnega planeta so odlične za krepitev mišic, zlasti za navdušence vodnih športov. Medtem ko se ostali člani družine zabavajo na adrenalinskih toboganih, si vzemite čas zase, telovadite v vodi sami ali s pomočjo fizioterapevta, z opremo ali brez nje … Potem se boste počutili odlično.

3. Bodite aktivni, raziščite Zagorje

Pomlad je kot nalašč za aktivnosti v naravi. S kolesarjenjem, tekom ali nordijsko hojo boste ohranjali kondicijo, pomagali vam bodo pri boju s kilogrami in oblikovanju telesa, edinstvena lepota hrvaškega Zagorja pa vam bo pričarala nepozabno doživetje. Hrvaška je resnično edinstvena destinacija, za katero lahko rečemo, da je res polna življenja.

4. Jejte zdravo in uravnoteženo

Ne pozabite na pravilno prehrano! Zdrava prehrana je izredno pomembna za telesno in duševno zdravje. V Termah Tuhelj jedi, označene s simbolom jabolka, vsebujejo najboljšo kombinacijo kalorične vrednosti in hranljivih snovi. Vsak grižljaj takega obroka krepi vaše telo in ohranja njegovo vitalnost.
Če želite združiti vse pod eno streho in 3 dni uživati v neomejenem sproščanju v termalni vodi, so Terme Tuhelj pripravile odlični paket Spa sproščanje s 25 % popustom. Pripeljite prijatelje, družino ali pa pridite sami na vikend razstrupljanja. Posvetite se sebi.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Vir: HTZ, autor: Milan Babić

Naj ta pomlad zasije v imenu vitalnosti … se vidimo v Termah Tuhelj.


Sledite nam


RSS Ustavi se!