Terme Tuhelj: Štirje nasveti za vitalnost in lep videz

Sprostitev, Toplice

Telovadba, plavanje, wellness, zdrava prehrana – vse na enem mestu. (P)ostanite fit in pričakajte poletje zadovoljni.

1. Čas je za wellness

Sprostite se, pozabite na skrbi in odpravite stres! Pozdravite vaše težave in oblikujte linijo. Pri tem vam bodo pomagali tretmaji z zdravilnim blatom in proticelulitni tretmaji SPAeVITA centra v Termah Tuhelj. Da bi se po uživanju v tretmajih počutili čim bolje, odkrijte največji svet savn na Hrvaškem, s posebej ustvarjenimi savna programi. Solni ali čokoladni, aroma cool, med in mleko, program z grozdjem ali atraktivni aroma program vrtinčenja zraka bodo prebudili vaše čute, sprostili napetosti v mišicah, izločili strupe iz telesa, kožo pa napravili žametno mehko. Vsak zadnji petek v mesecu je rezerviran za Selfness dan, kjer lahko izveste več o prebujanju vitalne energije in se naučite, kako spremeniti življenjske navade.

2. Telovadba v vodi

Plavanje v bazenih ih podvodne masaže Vodnega planeta so odlične za krepitev mišic, zlasti za navdušence vodnih športov. Medtem ko se ostali člani družine zabavajo na adrenalinskih toboganih, si vzemite čas zase, telovadite v vodi sami ali s pomočjo fizioterapevta, z opremo ali brez nje … Potem se boste počutili odlično.

3. Bodite aktivni, raziščite Zagorje

Pomlad je kot nalašč za aktivnosti v naravi. S kolesarjenjem, tekom ali nordijsko hojo boste ohranjali kondicijo, pomagali vam bodo pri boju s kilogrami in oblikovanju telesa, edinstvena lepota hrvaškega Zagorja pa vam bo pričarala nepozabno doživetje. Hrvaška je resnično edinstvena destinacija, za katero lahko rečemo, da je res polna življenja.

4. Jejte zdravo in uravnoteženo

Ne pozabite na pravilno prehrano! Zdrava prehrana je izredno pomembna za telesno in duševno zdravje. V Termah Tuhelj jedi, označene s simbolom jabolka, vsebujejo najboljšo kombinacijo kalorične vrednosti in hranljivih snovi. Vsak grižljaj takega obroka krepi vaše telo in ohranja njegovo vitalnost.
Če želite združiti vse pod eno streho in 3 dni uživati v neomejenem sproščanju v termalni vodi, so Terme Tuhelj pripravile odlični paket Spa sproščanje s 25 % popustom. Pripeljite prijatelje, družino ali pa pridite sami na vikend razstrupljanja. Posvetite se sebi.

Vir: HTZ, autor: Milan Babić

Naj ta pomlad zasije v imenu vitalnosti … se vidimo v Termah Tuhelj.

Sledite nam

RSS Ustavi se!

 • Kako sem se in se soočam s svojimi strahovi
  Z znanjem za življenje in vsakodnevnim delom na sebi sem se uspela osvoboditi tudi največjih frustracij in strahov
 • Vonj oceana, nežen vetrič in mir – 5-minutni odklop
  V mnogih literaturah je stresni odgovor zložen v predalčke – stopnja ena, dva, tri itd. Vendar to je le teoretična interpretacija stresnih reakcij, ki pa se od posameznika do posameznika razlikuje.
 • C4
  Takratna izguba službe in nenadna smrt očeta so me pretresli do temeljev. V vrtincu zame že tako prehitrega življenjskega tempa, ki me je pogoltnil, in dodatnega šoka nisem mogla več dihati ...
 • Potlačen strah nezavedno prenašamo na potomce
  Zavedanje širšega družinskega konteksta vzorca potlačenja strahu nam daje možnost notranje biološke in psihološke osvoboditve ter omogoča, da potlačenega strahu ne prenašamo na naslednje potomce.
 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.