fbpx

Tja, kjer je zimsko sonce še posebej toplo

Aktualno, Novice

Ko dnevi postanejo krajši in hladnejši, ko sončno luč zamenja tista umetna, ko se sence skrivnostno plazijo in napovedujejo zimo, v Kompasu predstavljamo tri nove kataloge. V deželah, ki smo jih skrbno izbrali za vaše jesensko zimsko razvajanje, je zimsko sonce še posebej toplo. Če ne želite odpotovati tako daleč, lahko jesenski oddih med »krompirjevimi […]

Ko dnevi postanejo krajši in hladnejši, ko sončno luč zamenja tista umetna, ko se sence skrivnostno plazijo in napovedujejo zimo, v Kompasu predstavljamo tri nove kataloge.

V deželah, ki smo jih skrbno izbrali za vaše jesensko zimsko razvajanje, je zimsko sonce še posebej toplo.

Če ne želite odpotovati tako daleč, lahko jesenski oddih med »krompirjevimi počitnicami« preživite v družbi Klemna Bunderle. Morda prav vi postanete, če uporabite svoj glas, znan obraz.

December je izvrsten čas za najbolj romantična popotovanja in lovljenje barvitih svetovljanskih trenutkov. Podarite si praznično doživetje, saj je potovanje najlepše obdarovanje. Spomini Vas bodo greli v dolgih zimskih večerih za vedno.
 
Vse počitnice na enem mestu: Egipt, Kanarski otoki, Maroko, Zanzibar, Zelenortski otoki, Dubaj, Malta

Visoki popusti za zgodnje prijave! Ob prijavi dveh oseb lahko z zgodnjo prijavo do 31. 10. 2015 prihranite do 200 EUR na osebo!

Ugodni plačilni pogoji! Vaš aranžma je možno plačati tudi na 12 obrokov brez obresti!

Ugodnejše parkiranje: Vsem našim potnikom, ki se bodo prijavili na počitnice iz tega kataloga, bomo omogočili parkiranje na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana po znižani ceni.

Ugodnosti za družine: V katalogu bodite pozorni na popuste in ugodne pogoje za potovanje vaših otrok. V vseh programih velja, da otroci do 2. leta počitnikujejo BREZPLAČNO.

Seniorji in mladoporočenci počitnikujejo ugodneje: Vsem, ki ste starejši od 60 let ali greste na medene tedne v Hurgado ali na Malto priznamo 7 % popust!

Katalog Jesenski oddih 2015

Kompasov klub z radiem Aktual in Klemnom Bunderlo! Uporabi glas in postani znan obraz, zraven pa še zadeni brezplačne počitnice na Jadranu!
Družinski klub se bo odvijal v kids hotelu Andriji in v hotelu Ivan v turističnem naselju Solaris.

Ugodnosti za družine: V katalogu bodite pozorni na popuste in ugodne pogoje za potovanje vaših otrok.
Tudi 2 otroka do 12 let BREZPLAČNO!

Ponudba samo za odrasle: Za tiste, ki radi uživate v dvoje smo za jesenske počitnice pripravili ugodne pakete v wellness & spa hotelu Melia Coral 5* v Umagu.
 
Katalog Praznična doživetja 2015

Najlepša adventna, božična in novoletna potovanja po Evropi in svetu!

Popusti za zgodnje prijave – do 162 EUR na osebo!

Eden plača potujeta dva! Pri določenih programih Avstrije in Nemčije lahko najdete ikono 1=2, kjer objavljena cena velja za dve osebi!

Nori datum = nora cena! V Kompasu smo se potrudili in poiskali datume odhodov, ko so storitve ugodnejše.

Ugodni plačilni pogoji! Vaš aranžma je možno plačati tudi na 12 obrokov brez obresti!

Ugodnosti za družine: V katalogu bodite pozorni na popuste in ugodne pogoje za potovanje vaših otrok

Direktni leti iz Ljubljane

 

 

 

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.