fbpx

Tropske zimske počitnice v Termah Čatež

Aktualno, Toplice, Wellness

Februar je za številne, najbolj pa seveda za šolarje, najbolj priljubljen mesec.

Zimske počitnice so razlog za počitek in zabavo. Tako je februar za številne, najbolj pa seveda za šolarje, najbolj priljubljen mesec. Še posebej, če jih bodo preživeli v termalnem raju Term Čatež, kjer uživanja v zdravilni termalni vodi zlepa ne zmanjka. Termalna voda je zakon!

Izjemno privlačni so počitniški paketi, npr. »Popoln družinski paket«: 2 polpenziona + 3 dni kopanja že od 259 € za DVA v Hotelu Toplice****; prvi otrok do 12. leta in drugi otrok do 6. leta bivata brezplačno!

Zimska Termalna riviera je v teh hladnih dneh pravi naslov za ljubitelje bazenov in številnih vodnih atrakcij. Tropska oaza zimske Termalne riviere vabi v številne bazene, whirlpoole, pod slapove, na masažna ležišča, proge za deskanje, tobogane… V Čatežu zagotavljajo morje doživetij prav za vsakogar, saj z vodnimi atrakcijami in številnimi bazeni prepričajo kopalce vseh generacij,…
V čateški termalni metropoli lahko uživate še ugodneje, saj lahko vse do konca februarja v predprodaji kupite vstopnice za kopanje v Termalni rivieri pod ugodnimi pogoji. Cene vstopnice tudi v času počitnic ne bodo višje, ampak ostanejo cenovno enako privlačne kot v izven počitniškem obdobju.

Priljubljen je tudi paket »Super družinske počitnice« v Čatežu: 2 polpenziona + 3 dni kopanja: že od 196 € za 2 osebi na paket. Prvi otrok do 12. leta ima 50 % popust, drugi otrok do 6. leta biva brezplačno! Družine se pogosto odločijo tudi za bivanje v prijetno opremljenih apartmajih***.


Za vsakega nekaj

Otroci bodo v termalnem počitniškem raju uživali v kreativnih delavnicah, skupaj z odraslimi pa v številnih športnih aktivnostih. Poleg mini kluba in vodne aerobike bo v Čatežu ves dan poskrbljeno za številne aktivnosti: drsanje na kar 600 m2 veliki ledeni nadkriti ploskvi, ustvarjalne delavnice za najmlajše, programe razvajanja v Spa & Wellness centru, … Dobre hrane, plesa in glasbe v Čatežu tudi ne bo manjkalo.

Oaza dobrega počutja

Pozimi običajno namenimo več časa zase, za razvajanje in za najbližje. V teh hladnih zimskih dneh še kako prija obisk savne, a ne? V čateškem Savna parku se lahko razvajate v osmih različnih savnah, treh solarijih in bazenčkih. V wellness centrih pa poskrbijo za nepozabne trenutke sprostitve ter razvajanja telesa in duha.

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.