fbpx

Tuhi Land – nova vodna atrakcija v Termah Tuhelj

Novice

Škropilniki, novi notranji in zunanji tobogani, privlačen animacijski program ‒ pomlad v srcu Zagorja še nikoli ni bila bolj zabavna.

Na Vodnem planetu v Termah Tuhelj se odpira še ena nova vodna atrakcija!

Tuhi Land bo postal priljubljeno mesto zabave za otroke. Vodni planet doživlja resnično preoblikovanje, ki ga sestavlja več odprtih in zaprtih toboganov, številni škropilniki in veliko vedro, ki bo najmlajše obiskovalce poškropilo vsakih nekaj minut. Konstrukcija je postavljena v ogrevanem otroškem bazenu v zunanjem kopališču, tako da lahko otroci uživajo v vodnih atrakcijah tudi v spomladanskem času.

To je nadaljevanje stalne investicije Term Tuhelj v svet zabave za najmlajše.

Lani je Vodni planet pridobil adrenalinske tobogane za otroke od tri do deset let, s številnimi škropilniki in vodnimi igračami. Vse to se popolnoma ujema z največjimi znamenitostmi, ki so že osvojile obiskovalce te oaze zabave v srcu Zagorja ‒ vodno kačo in notranjim toboganom Black Hole.

Čarobni Vodni planet z zdravilno termalno vodo, valovi, gejzirji, podvodnimi masažami, vodno reko in tobogani je v novi sezoni še bolj privlačen za najmlajše obiskovalce.

Z novimi tobogani v ogrevanem bazenu v zunanjem kopališču za nepozabno zabavo vam ni treba čakati na vroče poletne dni, v primeru, da vas presenetijo dežne kapljice, pa vodne atrakcije pod zaprto kupolo zagotavljajo enako vznemirljivo doživetje.

Tuhi land je odličen dodatek družinski ponudbi Term Tuhelj, kjer lahko starši in njihovi otroci uživajo v številnih vodnih atrakcijah. Ne smemo pa pozabiti na odlično wellness ponudbo za družino kot tudi na družinske sobe, poletni All inclusive light in odlično animacijo za vse starosti.

Pomlad je idealen čas za preživljanje časa na prostem. Hoja, plavanje, piknik ali samo čas z vašimi najdražjimi je popoln načrt za počitnice. Hrvaško Zagorje ponuja veliko idej za kakovostno preživljanje časa. Če iščete prostor zunaj industrijskih con in stresnega vsakdanjika, izberite Hrvaško Zagorje. To je oaza ohranjene narave, čistega zraka, zelenja in zdravilne vode. Hrvaška polna življenja.

Poiščite več na www.terme-tuhelj.hr.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.