Tuhi Land – nova vodna atrakcija v Termah Tuhelj

Novice

Škropilniki, novi notranji in zunanji tobogani, privlačen animacijski program ‒ pomlad v srcu Zagorja še nikoli ni bila bolj zabavna.

Na Vodnem planetu v Termah Tuhelj se odpira še ena nova vodna atrakcija!

Tuhi Land bo postal priljubljeno mesto zabave za otroke. Vodni planet doživlja resnično preoblikovanje, ki ga sestavlja več odprtih in zaprtih toboganov, številni škropilniki in veliko vedro, ki bo najmlajše obiskovalce poškropilo vsakih nekaj minut. Konstrukcija je postavljena v ogrevanem otroškem bazenu v zunanjem kopališču, tako da lahko otroci uživajo v vodnih atrakcijah tudi v spomladanskem času.

To je nadaljevanje stalne investicije Term Tuhelj v svet zabave za najmlajše.

Lani je Vodni planet pridobil adrenalinske tobogane za otroke od tri do deset let, s številnimi škropilniki in vodnimi igračami. Vse to se popolnoma ujema z največjimi znamenitostmi, ki so že osvojile obiskovalce te oaze zabave v srcu Zagorja ‒ vodno kačo in notranjim toboganom Black Hole.

Čarobni Vodni planet z zdravilno termalno vodo, valovi, gejzirji, podvodnimi masažami, vodno reko in tobogani je v novi sezoni še bolj privlačen za najmlajše obiskovalce.

Z novimi tobogani v ogrevanem bazenu v zunanjem kopališču za nepozabno zabavo vam ni treba čakati na vroče poletne dni, v primeru, da vas presenetijo dežne kapljice, pa vodne atrakcije pod zaprto kupolo zagotavljajo enako vznemirljivo doživetje.

Tuhi land je odličen dodatek družinski ponudbi Term Tuhelj, kjer lahko starši in njihovi otroci uživajo v številnih vodnih atrakcijah. Ne smemo pa pozabiti na odlično wellness ponudbo za družino kot tudi na družinske sobe, poletni All inclusive light in odlično animacijo za vse starosti.

Pomlad je idealen čas za preživljanje časa na prostem. Hoja, plavanje, piknik ali samo čas z vašimi najdražjimi je popoln načrt za počitnice. Hrvaško Zagorje ponuja veliko idej za kakovostno preživljanje časa. Če iščete prostor zunaj industrijskih con in stresnega vsakdanjika, izberite Hrvaško Zagorje. To je oaza ohranjene narave, čistega zraka, zelenja in zdravilne vode. Hrvaška polna življenja.

Poiščite več na www.terme-tuhelj.hr.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Loti Palmer: Prepoznajte (narcistične) metode manipulacije
  Oseba z narcističnimi lastnostmi (ali motnjo) potrebuje občutek, da je svet okoli nje tak, kot ga vidi in razume ona, zato si za dosego tega cilja pomaga z različnimi sredstvi. Glavno med njimi je manipulacija. Spoznajte najbolj pogoste oblike in se jim z znanjem in veščinami uprite.
 • Vsak človek ima v sebi čarobno vilo
  Vsak izmed nas si je že kdaj zaželel, da bi imel čarobno moč iz pravljic in bi z njo premikal gore, si uresničeval skrite želje ali pa se maščeval ljudem, ki so nas prizadeli. Tudi jaz imam kdaj tako željo.
 • Ustavi se in prisluhni … zvokom narave … glasu tišine … sočloveku … sebi
  Kaj se zgodi, ko se naše telo umiri, pozornost prenesemo na to, kar čutimo in manj, kar mislimo, ter se prepustimo tihemu opazovanju tega, kar nas v naravi obdaja in kar se v nas naravno poraja?
 • Jasna Dolamič Gričar: Komunikacija je najtrdnejši temelj odnosov
  Dobra komunikacija je najtrdnejši temelj dobrih odnosov. To povem na vsakem srečanju, druženju, vedno, ko dobim za svoj govor priložnost. Izkazalo se je, da je moja trditev, moje prepričanje, moj moto, popolnoma pravilno, več kot pravilno, da drži kot pribito.
 • Gregor Pirc: Ko zboliš, se resno pogovoriš s seboj
  »Rak«. Že samo beseda te zdrami, kaj šele ko pomisliš, da bi se lahko zgodilo tebi. Običajno zboli nekdo iz službe, morda tvoj sosed, meni pa se to ne more zgoditi, pogosto prepričanje opiše Gregor Pirc iz društva Onkoman.