fbpx

Tuhi Land – nova vodna atrakcija v Termah Tuhelj

Novice

Škropilniki, novi notranji in zunanji tobogani, privlačen animacijski program ‒ pomlad v srcu Zagorja še nikoli ni bila bolj zabavna.

Na Vodnem planetu v Termah Tuhelj se odpira še ena nova vodna atrakcija!

Tuhi Land bo postal priljubljeno mesto zabave za otroke. Vodni planet doživlja resnično preoblikovanje, ki ga sestavlja več odprtih in zaprtih toboganov, številni škropilniki in veliko vedro, ki bo najmlajše obiskovalce poškropilo vsakih nekaj minut. Konstrukcija je postavljena v ogrevanem otroškem bazenu v zunanjem kopališču, tako da lahko otroci uživajo v vodnih atrakcijah tudi v spomladanskem času.

To je nadaljevanje stalne investicije Term Tuhelj v svet zabave za najmlajše.

Lani je Vodni planet pridobil adrenalinske tobogane za otroke od tri do deset let, s številnimi škropilniki in vodnimi igračami. Vse to se popolnoma ujema z največjimi znamenitostmi, ki so že osvojile obiskovalce te oaze zabave v srcu Zagorja ‒ vodno kačo in notranjim toboganom Black Hole.

Čarobni Vodni planet z zdravilno termalno vodo, valovi, gejzirji, podvodnimi masažami, vodno reko in tobogani je v novi sezoni še bolj privlačen za najmlajše obiskovalce.

Z novimi tobogani v ogrevanem bazenu v zunanjem kopališču za nepozabno zabavo vam ni treba čakati na vroče poletne dni, v primeru, da vas presenetijo dežne kapljice, pa vodne atrakcije pod zaprto kupolo zagotavljajo enako vznemirljivo doživetje.

Tuhi land je odličen dodatek družinski ponudbi Term Tuhelj, kjer lahko starši in njihovi otroci uživajo v številnih vodnih atrakcijah. Ne smemo pa pozabiti na odlično wellness ponudbo za družino kot tudi na družinske sobe, poletni All inclusive light in odlično animacijo za vse starosti.

Pomlad je idealen čas za preživljanje časa na prostem. Hoja, plavanje, piknik ali samo čas z vašimi najdražjimi je popoln načrt za počitnice. Hrvaško Zagorje ponuja veliko idej za kakovostno preživljanje časa. Če iščete prostor zunaj industrijskih con in stresnega vsakdanjika, izberite Hrvaško Zagorje. To je oaza ohranjene narave, čistega zraka, zelenja in zdravilne vode. Hrvaška polna življenja.

Poiščite več na www.terme-tuhelj.hr.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.