Tuhi Land – nova vodna atrakcija v Termah Tuhelj

Novice

Škropilniki, novi notranji in zunanji tobogani, privlačen animacijski program ‒ pomlad v srcu Zagorja še nikoli ni bila bolj zabavna.

Na Vodnem planetu v Termah Tuhelj se odpira še ena nova vodna atrakcija!

Tuhi Land bo postal priljubljeno mesto zabave za otroke. Vodni planet doživlja resnično preoblikovanje, ki ga sestavlja več odprtih in zaprtih toboganov, številni škropilniki in veliko vedro, ki bo najmlajše obiskovalce poškropilo vsakih nekaj minut. Konstrukcija je postavljena v ogrevanem otroškem bazenu v zunanjem kopališču, tako da lahko otroci uživajo v vodnih atrakcijah tudi v spomladanskem času.

To je nadaljevanje stalne investicije Term Tuhelj v svet zabave za najmlajše.

Lani je Vodni planet pridobil adrenalinske tobogane za otroke od tri do deset let, s številnimi škropilniki in vodnimi igračami. Vse to se popolnoma ujema z največjimi znamenitostmi, ki so že osvojile obiskovalce te oaze zabave v srcu Zagorja ‒ vodno kačo in notranjim toboganom Black Hole.

Čarobni Vodni planet z zdravilno termalno vodo, valovi, gejzirji, podvodnimi masažami, vodno reko in tobogani je v novi sezoni še bolj privlačen za najmlajše obiskovalce.

Z novimi tobogani v ogrevanem bazenu v zunanjem kopališču za nepozabno zabavo vam ni treba čakati na vroče poletne dni, v primeru, da vas presenetijo dežne kapljice, pa vodne atrakcije pod zaprto kupolo zagotavljajo enako vznemirljivo doživetje.

Tuhi land je odličen dodatek družinski ponudbi Term Tuhelj, kjer lahko starši in njihovi otroci uživajo v številnih vodnih atrakcijah. Ne smemo pa pozabiti na odlično wellness ponudbo za družino kot tudi na družinske sobe, poletni All inclusive light in odlično animacijo za vse starosti.

Pomlad je idealen čas za preživljanje časa na prostem. Hoja, plavanje, piknik ali samo čas z vašimi najdražjimi je popoln načrt za počitnice. Hrvaško Zagorje ponuja veliko idej za kakovostno preživljanje časa. Če iščete prostor zunaj industrijskih con in stresnega vsakdanjika, izberite Hrvaško Zagorje. To je oaza ohranjene narave, čistega zraka, zelenja in zdravilne vode. Hrvaška polna življenja.

Poiščite več na www.terme-tuhelj.hr.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • O akciji Ustavi se! 2018
  Opozoriti želimo predvsem na različne pojavne oblike strahov in jih pojasniti, nagovoriti vse, ki se z njimi soočajo, da jih prepoznajo ter se jih s pomočjo nasvetov in dobrih praks tudi osvobodijo.
 • Ana Ostrički
  “Če sami sebe ne razumemo oz. ne znamo poslušati in razumeti sebe, bomo zelo težko to dali oz. omogočili drugim“, nam zaupa svoj pogled Ana Ostrički, oboževalka vsega digitalnega, ki si ...
 • Polona Požgan
  “Ljudje govorimo s hitrostjo 120 besed na minuto, naši možgani pa sprejemajo informacije s hitrostjo 500 besed na minuto. To pomeni, da manjkajočih 380 “besed” zapolnijo s svojimi mislimi, pojasni ...
 • Nomi Hrast
  Naučila sem se, da je vedno bolje takoj povedati in iskreno povedati. Pomembna oseba v mojem življenju mi je dejala, da v življenju ni stvari, ki je komunikacija ne bi ...
 • Urša Krišelj Grubar
  “Pogosto se spomnim profesorja antropologije, legende s FDV, Staneta Južniča, ki je rekel: je treba mučati, tiho biti, nič govoriti. Bolj sem stara, bolj ga razumem in prav te dni ...