fbpx

V mesecu žensk presenetite mamo, sestro ali prijateljico

Sprostitev, Toplice, Wellness

Lepota življenja je v ljudeh, s katerimi ga delimo. Sami, v dvoje ali v družbi svojih najdražjih prijateljic odkrijte lepoto vijolične barve in moč ženske energije v Termah Olimia.

Ko so znanstveniki v eni od raziskav vprašali starejše ljudi, kaj bi v življenju storili drugače, če bi lahko obrnili čas nazaj, so bili najpogostejši odgovori povezani s človeškimi odnosi. Na primer, večina jih obžaluje, da zaradi obveznosti niso preživeli več časa s starši ali zanemarjali partnerje in prijatelje. Poskrbite, da se tudi vam ne bo zgodilo to, da boste vrednost ljudi okoli sebe spoznali šele v jeseni vašega življenja.

Delite čas s svojimi najdražjimi in za vsebino teh trenutkov poiščite navdih v wellnessu. Predlagamo, da preživite nekaj sproščujočih dni v Termah Olimia, v katerih je marec uradno mesec žensk, zato ne boste pogrešili, če svoje najdražje prijateljice pripeljete na wellness oddih.

V kolikor se boste odločili za večdnevni oddih vsekakor predlagamo paket Čarobnost Orhidelie, ki vključuje neomejen vstop v najboljši slovenski wellness.

Vijolična je barva harmonije

Na primer, sproščanje ob pogovoru v že deset let uradno najboljšem wellnessu v Sloveniji – Wellnessu Orhidelia, ali pa savnanje v svetu savn z bogatimi programi, med katerimi so Gospodarji vetra absolutni hit, bo veliko pripomoglo tako za vaše razpoloženje kot tudi za vaše zdravje. Občutite zvok podvodne glasbe, energijo gejzirjev in reke, ki vas vodi v čarobnost svetlobne jame.

Zasebna terasa z bazenom

Občutite svobodo izbire na zasebni terasi z bazenom ali pa si oddahnite v sobi z vodnimi posteljami, na katerih se boste počutili kot na oblaku. Razkošna notranjost Wellnessa Orhidelia, navdihnjena s črno orhidejo, je odeta v odtenke vijolične barve, ki dokazano sprošča in osvobaja pozitivna čustva. To je znana barva skladnosti in harmonije, ki jo ženske obožujejo, in nastane ob mešanju rdeče, barve energije, in modre, barve duhovnosti.

Za piko na i pa si lahko v skritem kotičku Spa Amale privoščite se eno izmed hišnih masaž.

Ker si zaslužite najboljše

Moški se lahko ure in ure pogovarjajo o nogometu in pivu, ko pa se morajo pogovarjati z žensko, še posebej, če je pogovor nekoliko bolj čustven, pa njihova koncentracija zdrži več kot šest minut. Pogovori z mamo, sestro ali prijateljico so nenadomestljivi. Mesec žensk v Termah Olimia je odlična priložnost, da preživite čas v družbi svojih najljubših žensk in skupaj zaplavate v svet sprostitve, saj si zaslužite le najboljše.

Bogastvo termalne vode in vodnih atrakcij, odlična kulinarična ponudba, prijetna in sproščujoča notranjost, možnosti številnih izletov v okolici … so le del bogate vsebine, ki jo ponuja ta priljubljena slovenska destinacija.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]