fbpx

V NAJ kopališče za krompirjeve počitnice!

Aktualno, Novice

Sprostitev v termalni oazi Term Čatež in preizkušanje vodnih atrakcij je resnično posebno doživetje.

Počitniški dnevi v Termah Čatež so vselej nepozabni, še posebno če jih združite z neskončnim uživanjem v zimski Termalni rivieri , v vodnem raju na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin.

Sprostitev v termalni oazi Term Čatež in preizkušanje vodnih atrakcij je resnično posebno doživetje. To nenazadnje potrjujejo tudi številna osvojena priznanja. Zadnja, še čisto sveža laskava naziva so osvojili v akciji za »Naj kopališče 2016«. V kategoriji velikih termalnih kopališč je častno prvo mesto letos pripadlo Termalni rivieri Term Čatež. V kategoriji pokritih kopališč pa je drugo mesto zasedel bazenski kompleks Aquapark Žusterna.

»Vsako priznanje je pohvala našemu delu. Potrjuje našo pot razvoja kot enega NAJpomembnejših turističnih središč v Sloveniji. Stremimo namreč k temu, da se naši gostje domov vračajo navdušeni na vodnimi atrakcijami, kakovostno ponudbo, dogajanjem ter prijetnim okoljem. Da jih vedno znova očarajo naše zgodbe, ki se vrtijo okoli zdravilne termalne vode,« je ponovni uspeh in naziv za NAJ kopališče komentirala Alenka Mokrovič Pogačar, pomočnica direktorja marketinga in prodaje v Termah Čatež.

V hladnih oktobrskih dneh (do 28.10.2016) so pripravili posebno vročo akcijo v zimski Termalni rivieri BREZPLAČEN vstop za OTROKE do 9,99. leta (v spremstvu odrasle osebe, ki plača karto po rednem ceniku).

Sicer pa je v Termah Čatež vse že pripravljeno za prihajajoče krompirjeve počitnice, ko bodo nad animacijo NAJbolj navdušeni otroci, saj bodo v Čatežu otroci ustvarjali in se zabavali v ustvarjalnih jesenskih delavnicah … Okoli čateških vogalov pa bo tudi dišalo po bučni juhi in jedeh iz jesenskih dobrot.

naj_koplalisce2016

Več na www.terme-catez.si, kjer ne spreglejte tudi krompirjeve nagradne igre. Z on-line rezervacijo krompirjevih počitnic namreč lahko sodelujete v oktobrski nagradni igri. Morda pa boste imeli krompir in vam v Termah Čatež krompirjeve počitnice PODARIJO.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]