fbpx

V Termah Tuhelj se je odprl luksuzni Glamping Village

Novice, Sprostitev, Toplice

Terme Tuhelj so dobile nov razkošen glamping resort Glamping Village***** s 36 sodobnimi mobilnimi enotami, wellnessom, masažnim bazenom, savnami in masažnimi prostori.

Gre za naložbo v skupni vrednosti treh milijonov evrov, realizirano v sodelovanju z avstrijskim podjetjem Gebetsroither. To je druga faza projekta, prva se je končala lani z odprtjem kampa Vita, prvega kampa s petimi zvezdicami na celinski Hrvaški.

Bivanje v naravi in na svežem zraku v kombinaciji z vrhunskimi nastanitvenimi objekti je tisto, kar privablja goste v glamping letovišča. Novi kamp je pravi odgovor na izzive v teh negotovih časih, ko se pravi ljubitelji potovanj le-tem ne želijo odpovedati.

Najboljši način oddiha

Nov Glamping Village je idealna destinacija za tiste, ki iščejo razkošje, samoto in čudovito naravo, gostje novega letovišča pa bodo lahko uživali v vseh vsebinah kampa Vita in atrakcijah Term Tuhelj: od Sveta savn in bogate wellness ponudbe, pa vse do Vodnega planeta z bazeni in adrenalinskimi tobogani.

Luksuzno kampiranje je popoln odgovor na naraščajoče potrebe ljudi po vrnitvi v naravo, ki je trenutno najboljši in najvarnejši način oddiha. Glamping Village je pripravljen na prve goste – seveda z vsemi varnostnimi in higienskimi ukrepi.

Lokalni zajtrk v košarici za tiste, ki poznajo razliko

Glamurozno kampiranje je že nekaj let svetovni trend, a v tej zgodbi iz hrvaškega Zagorja je lokalnost pomemben adut. Vsaka hiška nosi namreč ime znanega zagorskega kraja ter tudi priporočila za znamenitosti, ki jih je vredno obiskati v Krapinsko-zagorski županiji, gostom Glamping Villagea pa se postreže tudi zajtrk v košarici. Zajtrk bodo pripravili po želji gosta, ki bo vsako jutro v svoji hiški prejel košarico, polno lokalnih in sveže pridelanih dobrot.

»Na ta način smo povezali sodobno razkošje z lokalno ponudbo in tudi v sodelovanju s Turistično skupnostjo naše županije gostom pokazali, da smo dobri gostitelji, ki razmišljajo o vsaki podrobnosti njihovega bivanja pri nas. Po dvomesečni izolaciji smo z novo kampanjo »Pojdi, daleč stran od vseh« in številnimi popusti povabili goste, da spoznajo prelepo naravo hrvaškega Zagorja, konec maja smo odprli Vodni planet in kamp Vita, v začetku junija pa hotel Well**** in Svet savn,«

je povedal direktor Term Tuhelj Vasja Čretnik, ki optimistično gleda na poletno sezono.

Kamp Vita*****

Na več kot 20 tisoč kvadratnih metrih sodobnega kampa Vita****, ki je bil odprt v lanskem poletju v Termah Tuhelj, se razprostirata dve območji s skupno 72 parcelami za kampiranje in dodatnima dvema nočnima parcelama za krajši postanek. Za obiskovalce je tako celo leto odprtih skoraj 20 parcel. Tukaj so še restavracija in bar, namenjena pravim hedonistom, kamp servis, prostor za kopanje hišnih ljubljenčkov, sanitarije prilagojene invalidom, družinske kopalnice, garderobe, otroško igrišče, mini golf in teniška igrišča. Mislili so na vse profile gostov, kar temu kampu daje epitet vključljivosti in posebne skrbi za goste.

Atraktivno obliko podpisuje studio Abstracto, ki je v vsak detajl vtisnil prepoznaven urbani pečat. S poudarkom na glamurju in udobju, je to raj za vse obiskovalce, ki si želijo sprostitve in edinstvenih tretmajev v Termah Tuhelj. Vsem gostom kampa je na voljo neomejeno kopanje na Vodnem planetu – od notranjih do zunanjih bazenov in zabavnih vodnih atrakcij, v katerih bodo še zlasti uživale družine z otroki.

O partnerju Gebetsroither

Avstrijski Gebetsroither, ki ponuja več kot 2100 luksuznih namestitvenih enot v več sto kampih v osmih evropskih državah, je resnično jamstvo za kakovost. Države, kot so Nemčija, Španija, Italija, Avstrija in Hrvaška, kjer je pod okriljem tega podjetja skoraj štirideset luksuznih oaz za ljubitelje kampiranja, se upravičeno lahko imenujejo voditelji glamping turizma. Gebetsroither ima skoraj štiridesetletno tradicijo ustvarjanja popolnih počitnic v mobilnih hišicah, prikolicah, glamping šotorih, kamping sodih… ki v zadnjih letih postajajo vse bolj razkošni.

Terme Tuhelj so z izbiro družbe Gebetsroiter izbrale zanesljivega strateškega partnerja, ki je znan po svoji vrhunski kakovosti, gostje vasi Glamping Village v osrčju Zagorja, pa lahko v stiku z naravo ustvarijo vsebino po lastni želji. Več individualnosti in več svobode − to je moto avstrijske družbe.

O Termah Tuhelj

Kreativna Art&Spa ponudba za novo umetniško doživetje, filozofija selfnessa, zdravilno blato, termalna voda, največji Svet savn, posebej ustvarjeni wellness in spa programi, prilagojeni individualnim potrebam, vrhunska arhitektura, privlačni programi za team buildinge in poslovna srečanja, ki si jih boste zapomnili − Terme Tuhelj vam nudijo popolnoma novo dimenzijo počitka.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Moderno urejen Hotel Well**** je odlična izbira za ljubitelje wellnessa in spa sprostitve, pa tudi za družine z otroki, ki bodo uživali v najbolj zabavnem svetu vodnih atrakcij. Z bogatim animacijskim programom na Vodnem planetu zabave nikoli ni konec! Spuščati se z naglo hitrostjo po adrenalinskih toboganih, voziti se po reki z gumijastim obročem, plavati v bazenih s termalno vodo, med katerimi je tudi tisti z valovi … to je nepopisen občutek. Za tiste, ki želite ostati v poletnem razpoloženju vse leto, so na voljo notranji bazeni s pravim majhnim Vodnim mestom.

Tukaj bodo tudi gurmani prišli na svoj račun. Najbolj okusne sezonske sestavine, neizogibni zagorski štruklji, čudovite sladice ter odlična zagorska in hrvaška vina še razlog več za obisk čudovitega Dvorca Mihanović, kjer se nahaja ena najbolj privlačnih à la carte restavracij v hrvaškem Zagorju. Za tiste, ki skrbijo za zdravo prehrano, restavracija hotela Well**** ponuja vitalni jedilnik s skrbno izbranimi sestavinami vrhunskih kuharjev, ki bodo všeč tudi otrokom.

Vodilni v termalnem in wellness turizmu

Od začetka poslovanja leta 2003 Terme Tuhelj nenehno dvigujejo nivo kakovosti s stalnimi naložbami. S prenovo hotela in izgradnjo zunanjih in notranjih bazenov Vodnega planeta so do leta 2010 uredili Svet savn in SPAeVita center, športno dvorano in kamp, Terme Tuhelj pa so postale prepoznavna destinacija termalnega in wellness turizma.

Naložbe se nadaljujejo tudi v tem desetletju – uredili so Mihanovićev park, razširili wellness, zgradili nov kongresni center, prenovljen je bil obstoječ in zgrajen nov, sodoben hotel Well****, eden najboljših wellness hotelov, kar potrjujejo številne nagrade in priznanja, eden od obstoječih objektov pa je bil obnovljen v Hostel Vila, medtem ko je bil lani odprt nov kamp Vita.

»Naša poslovna politika vključuje nenehno vlaganje v opremo in ponudbo, inovativen pristop k wellnessu, skrb za okolje in zaposlene. Vsako leto prinaša nove naložbe, letos pa nas niso ustavile niti te izjemno neugodne razmere za turizem,«

poudarja Vasja Čretnik, direktor Term Tuhelj.

Sledite nam


RSS Ustavi se!