fbpx

V Amsterdamu je strmoglavilo turško letalo s 135 potniki na krovu; umrlo naj bi najmanj devet ljudi

Novice

Amsterdam – V bližini letališča Schiphol pri Amsterdamu je danes med pristajanjem strmoglavilo potniško letalo turške družbe Turkish Airlines, na krovu katerega je bilo 135 potnikov in osem članov posadke. V nesreči letala, ki se je po navedbah prič prelomilo na tri dele, so sprva poročali o eni človeški žrtvi, nato, da naj bi žrtev […]

Amsterdam – V bližini letališča Schiphol pri Amsterdamu je danes med pristajanjem strmoglavilo potniško letalo turške družbe Turkish Airlines, na krovu katerega je bilo 135 potnikov in osem članov posadke. V nesreči letala, ki se je po navedbah prič prelomilo na tri dele, so sprva poročali o eni človeški žrtvi, nato, da naj bi žrtev sploh ne bilo, po zadnjih podatkih pa je umrlo devet ljudi, 50 oseb pa naj bi bilo ranjenih.

Foto: Reuters

Turški minister za promet Binali Yildirim in letalska družba Turkish Airlines sta zatrdila, da v nesreči življenja ni izgubil nihče, da pa je več ranjenih. Poročila nizozemskih medijev temu sicer nasprotujejo in ob sklicevanju na navedbe prič poročajo o štirih oziroma petih smrtnih žrtvah. Po zadnjih podatkih letaliških oblasti je smrtnih žrtev devet, okoli 50 oseb pa je ranjenih….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.