fbpx

V Dunaju bo letos ponovno odprt supermarket umetnin

Novice

Dunaj – Na dunajski Mariahilferstrasse bo letos spet umetniški supermarket. Vrata bo odprl ravno ob pravem, predbožičnem času. Trgovina z umetninami je prvič delovala lani pozimi, zdaj bo od 13. novembra za deset tednov na okoli 400 kvadratnih metrih ponujala izključno originalna dela po čim nižji ceni. Cene se bodo gibale med 50 in 299 […]

DunajNa dunajski Mariahilferstrasse bo letos spet umetniški supermarket.

Vrata bo odprl ravno ob pravem, predbožičnem času. Trgovina z umetninami je prvič delovala lani pozimi, zdaj bo od 13. novembra za deset tednov na okoli 400 kvadratnih metrih ponujala izključno originalna dela po čim nižji ceni. Cene se bodo gibale med 50 in 299 evri.

Trgovina z umetninami je prvič delovala lani pozimi, zdaj bo od 13. novembra za deset tednov na okoli 400 kvadratnih metrih ponujala izključno originalna dela po čim nižji ceni.

foto: Tomaž Skale

,,Umetnost želimo približati širokim množicam,, je koncept trgovine pojasnila soorganizatorica Daniela Brenner. Ponavadi si ljudje lahko privoščijo le plakate ali reprodukcije originalov. Tu pa bodo na voljo le unikati po fiksni ceni. Dela bodo razvrščena v štiri kategorije, po 50, 99, 199 in 299 evrov. Naprodaj bo več kot 3500 del 70 tujih in domačih umetnikov – risb, akvarelov, akrilov, oljnih slik in kipov. Letos so prodajni prostor razširili za 170 m2….

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!