fbpx

V Egiptu odkrili grobnice graditeljev piramid

Novice

Kairo – Egiptovski zgodovinarji so v preteklih dneh odkrili nove grobnice, v katerih naj bi bili pokopani delavci, ki so gradili slovite egipčanske piramide. Piramide v Kairu Kot poudarjajo zgodovinarji, gre za izredno pomembno odkritje, ki potrjuje domneve, da piramid niso gradili sužnji, temveč svobodni delavci.

Kairo – Egiptovski zgodovinarji so v preteklih dneh odkrili nove grobnice, v katerih naj bi bili pokopani delavci, ki so gradili slovite egipčanske piramide.


Piramide v Kairu

Kot poudarjajo zgodovinarji, gre za izredno pomembno odkritje, ki potrjuje domneve, da piramid niso gradili sužnji, temveč svobodni delavci.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.