fbpx

V restavracijah v Hongkongu ponujajo hrano v straniščih

Novice

V Hongkongu so v zadnjem času pravi hit restavracije, kjer gostom postrežejo hrano na prav poseben način. Namesto z običajnih krožnikov namreč gostje jedo iz miniaturnih stranišč, pisoarjev in umivalnikov, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Gostje z bizarnim okusom kar derejo v restavracije verige Modern Toilet, ki je z nenavadno ponudbo prvič presenetila pred pol […]

V Hongkongu so v zadnjem času pravi hit restavracije, kjer gostom postrežejo hrano na prav poseben način. Namesto z običajnih krožnikov namreč gostje jedo iz miniaturnih stranišč, pisoarjev in umivalnikov, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Gostje z bizarnim okusom kar derejo v restavracije verige Modern Toilet, ki je z nenavadno ponudbo prvič presenetila pred pol leta. Za pravo “straniščno” vzdušje poskrbijo tudi “stoli” in druga oprema v restavracijah.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.