fbpx

V Turčijo s praznimi kovčki

Novice

Kako smo se raje posmehovali kot prijazno vprašali Na potovanju redko srečaš človeka, ki bi poleg enega polnega kovčka s seboj vlačil še dva prazna. Mi smo v Turčiji srečali kar štiri.   Na začetku enotedenskega potovanja v Turčijo je bila ta štiričlanska družina tarča posmeha preostale skupine, nazadnje pa smo vsi ugotovili, da so […]

Kako smo se raje posmehovali kot prijazno vprašali

Na potovanju redko srečaš človeka, ki bi poleg enega polnega kovčka s seboj vlačil še dva prazna. Mi smo v Turčiji srečali kar štiri.

 

Na začetku enotedenskega potovanja v Turčijo je bila ta štiričlanska družina tarča posmeha preostale skupine, nazadnje pa smo vsi ugotovili, da so imeli še kako prav. Dokler smo se potikali po Pamukkalah in ležali na plaži pred hotelom, nam še ni bilo jasno, kako hrepeneče bomo gledali te štiri kaveljce s kupom praznih kovčki…


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.