fbpx

V Zagrebu lahko plačate kavo z molitvijo in ne z denarjem

Novice

Zagreb – Gostje zagrebške kavarne Jedro kavo ali sok ne plačujejo v kunah, temveč z molitvah, je objavila na spletni strani zagrebška turistična skupnost. Najdražja je coca cola, ki stane pet zdravihmarij, medtem ko je kavo možno dobiti “že” za tri očenaše. (Foto: dokumentacija Dnevnika) Turistično ponudbo Zagreba so z “duhovno kavarno” popestrili v mestni […]

Zagreb – Gostje zagrebške kavarne Jedro kavo ali sok ne plačujejo v kunah, temveč z molitvah, je objavila na spletni strani zagrebška turistična skupnost. Najdražja je coca cola, ki stane pet zdravihmarij, medtem ko je kavo možno dobiti “že” za tri očenaše.


(Foto: dokumentacija Dnevnika)

Turistično ponudbo Zagreba so z “duhovno kavarno” popestrili v mestni četrti Jarun, alkohol in cigarete pa so v lokalu prepovedani.

Sprva je v kavarni bilo le nekaj miz, do danes pa so jih postavili približno 20. Gostje celo zahtevajo, da bi podaljšali obratovalni čas, ki je zaenkrat le ob nedeljah po maši v jarunski cerkvi, in sicer med 13. in 14. uro…

 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.