fbpx

Velikonočne počitnice v Termah Tuhelj

Aktualno

Gratis oddih za 2 otroka do 12. leta starosti.

Najboljše počitnice bodo v najbolj priljubljenih termah, kjer bodo glavno besedo imeli otroci! Pričakuje vas polno smeha, kopanje, vodne in nagradne igre ter nova doživetja. V Termah Tuhelj  nudijo neponovljiv in dobro znan paket All inclusive light, s katerim gostje prejmejo poseben družinski bonus: gratis oddih za 2 otroka do 12. leta starosti.

 

Prijavite družino na družinske športne igre, preživite dan na Vodnem planetu, razgibajte se na jutranjih vodenih vadbah, igrajte se z maskotami, zabavajte se na kreativnah delavnicah ali pa peljite prijatelje na večerno animacijo v mini disko.

Za popolno zabavo najmlajših gostov bodo poskrbele odlične otroške igralnice, kjer vam bodo družbo delali animatorji. Za počitek od vodnih atrakcij je tukaj igralnica v dveh nadstropjih s toboganom in s plezalno steno, mali umetniki in ustvarjalci pa ne smejo zamuditi posebej zasnovane kreativne likovne delavnice. Animacijska ekipa bo poskrbela, da otrokom nikoli ne bo dolgčas – vodne igre na bazenih, druženje na delavnicah, Tuhi Aquafun z maskoto, večerni Mini disko in številna presenečenja, ki bodo poskrbela za zabavo, katere se bodo še dolgo spominjali.


Ne smemo pa pozabiti na mamo in očka, zato jim v Svetu savn pripravljajo posebne savna programe in odlične masaže v SPAeVITA centru nege in lepote, če pa se ne morete ločiti od svojih malih princev in princesk, lahko v Termah Tuhelj tudi skupaj uživate v wellnessu. Najmlajši gosti lahko uživajo tudi v wellness centru v posebej zanje ustvarjenih masažah in tretmajih.

Sledite nam

Oznake

Družinsko savnanje v Svetu savn je doživetje, katerega na deževen dan enostavno ne smete zamuditi. Pripravljajo vam družinsko savnanje in masaže za najmlajše goste.
Tudi hrana je prilagojena otrokom in njihovemu okusu, prav tako pa bodo družinske sobe in prostorni apartmaji hotela Well**** poskrbeli, da bodo počitnice še prijetnejše.


Sledite nam


RSS Ustavi se!