fbpx

Verjamete v duhove?

Novice

Brian Maloy in Michaelynn Cece sta si v Chicagu omislila agencijo za raziskovanje duhov v mestu (Chicago Ghost Investigations). Turistom ponujata triurne obhode in iskanje duhov po mestu. Udeleženci lova na duhove dobijo kamero za nočno snemanje, toplotni detektor, detektorje elektromagnetnega polja, elektronske pretvornike glasov in beležnice. Organizatorja jih tudi poučita o možnostih komuniciranja z […]

Brian Maloy in Michaelynn Cece sta si v Chicagu omislila agencijo za raziskovanje duhov v mestu (Chicago Ghost Investigations).

Turistom ponujata triurne obhode in iskanje duhov po mestu. Udeleženci lova na duhove dobijo kamero za nočno snemanje, toplotni detektor, detektorje elektromagnetnega polja, elektronske pretvornike glasov in beležnice. Organizatorja jih tudi poučita o možnostih komuniciranja z duhovi. Nato se začne lov v predelih in zgradbah, kjer naj bi strašilo. Menda skoraj vsem uspe navezati stik s kakšnim duhom, predvsem z dvema palicama, ki se po pričevanjih ljudi premikata in tako odgovarjata na njihova vprašanja duhovom. Za tako izkušnjo morate odšteti 55 ameriških dolarjev (približno 42 evrov), skupine nad deset pa imajo popust.


 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.