fbpx

VODNI PARK ZORA TERME TOPOLŠICA

Novice

Vodni park Zora Terme Topolšica, ki so obstajale že v 18. stoletju, so pogosto obiskovali Dunajčani in si tam lajšali dihalne težave. Terme obdajajo gozdovi in zelenje. V poletnih mesecih v terme privablja predvsem vodni park Zora s 1800 kvadratnimi metri vodnih površin. Hotelski gostje lahko gredo iz sobe s kopalnim plaščem direktno v vse […]

Vodni park Zora Terme Topolšica, ki so obstajale že v 18. stoletju, so pogosto obiskovali Dunajčani in si tam lajšali dihalne težave. Terme obdajajo gozdovi in zelenje. V poletnih mesecih v terme privablja predvsem vodni park Zora s 1800 kvadratnimi metri vodnih površin.

Hotelski gostje lahko gredo iz sobe s kopalnim plaščem direktno v vse bazene. Temperatura vode v notranjem bazenu je 31 stopinj Celzija, v zunanjem bazenu, ki je povezan z notranjim, je 34 stopinj Celzija, v whirlpoolih pa 35 stopinj Celzija. Temperatura vode v vodnem parku Zora je med 28 in 30 stopinj Celzija. Bazeni vodnega parka Zora so grajeni etažno, tako da se voda preliva iz enega bazena v drugega. Ob tem nastajajo slapovi. Prva etaža je namenjena plavalcem, zato temperatura vode v tem bazenu ni tako visoka. V spodnjem bazenu organizirajo vodno aerobiko, imajo pa tudi podvodne masaže, whirlpoole in druge vodne efekte. Vodni park ima 100 metrov velik tobogan. Tobogan je popolnoma prilagojen hribu in se »zliva« z okoljem. V bazenih so tudi topli vrelci in masažne prhe, imajo tudi bazen za otroke in rimske kopeli. Vodni park Zora ima tlakovano teraso za sončenje in urejene travnate površine. Preuredili so tudi bistro, ki je spremenjen v kavarno z zimskim vrtom in letno teraso za prireditve.  

Info:
Dnevna vstopnica za odrasle stane med tednom 1800 tolarjev in 1200 za otroke od 4. do 14. leta starosti. Triurna vstopnica stane za odrasle 1500 tolarjev, za otroke pa 1000 tolarjev. Dnevna vstopnica za odrasle je ob vikendih dražja za 300 tolarjev, otroška pa za 200 tolarjev. Triurna vstopnica za odrasle ob vikendih stane 1700 tolarjev, za otroško je treba odšteti 1200 tolarjev.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.