fbpx

VZHODNO OBALO ZDA ZAJELO HUDO NEURJE

Novice

Atlantsko obalo ZDA je zajelo hudo neurje. Nevihte, dež, sneg in poplave so ohromile letalski promet in zahtevale najmanj šest žrtev. V New Yorku, kjer so morali odpovedati skupaj 400 poletov, je padlo več kot 100 milimetrov dežja, zato je veliko ulic poplavljenih. Zaradi vetra, ki je ruval drevesa, je brez elektrike ostalo 1.500 gospodinjstev. […]

Atlantsko obalo ZDA je zajelo hudo neurje. Nevihte, dež, sneg in poplave so ohromile letalski promet in zahtevale najmanj šest žrtev.

V New Yorku, kjer so morali odpovedati skupaj 400 poletov, je padlo več kot 100 milimetrov dežja, zato je veliko ulic poplavljenih. Zaradi vetra, ki je ruval drevesa, je brez elektrike ostalo 1.500 gospodinjstev.

V okolici New Yorka narodna garda pomaga pri reševanju in evakuaciji, odpovedan pa je bil tudi pouk. Guvernerja Zahodne Virginije in New Jerseyja sta zaradi vremenskih razmer razglasila izredno stanje.

Dele države New York, Pensilvanija, Vermont, New Hampshire in Massachusetts je po podatkih Nacionalne vremenske službe prekrila 30-centimetrska snežna oddeja.

Sledite nam

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!