fbpx

Wellness Orhidelia, izbran kot najboljši

Aktualno, Izleti, Wellness

Wellness Orhidelia je včeraj prejel že sedmo leto zapored naziv ‘Naj wellness’ v Sloveniji, v kategoriji Turizem veliki.

Wellness Orhidelia je včeraj prejel že sedmo leto zapored naziv ‘Naj wellness’ v Sloveniji, v kategoriji Turizem veliki.
Zakaj? Ker je Wellness Orhidelia svet prestižnih termalnih užitkov, kjer se skriva čudovit vodni svet, ter savna center
v kolažu izbranih luksuznih detajlov.

Je wellness z dušo, ki gostu daje občutek, da je vstopil v nov, drugačen svet. Wellness v sozvočju z naravo pomaga odkriti energijo in moč življenja. Harmonično zasnovami programi so namenjeni vzpostavljanju ravnovesja med zdravjem, lepoto in dobrim počutjem. Različne tehnike in metode edinstvenega razvajanja in nege so prirejene željam in potrebam naših gostov, da razvajajo telo in duha. Razvajanje v Wellnessu Orhidelia je tako posebno doživetje.

najwellness

Radijska oddaja »Dobro jutro, Slovenija« in turistično informativni portal www.dj-slovenija.si sta z izbori Naj kopališče, Naj smučišče in Naj wellness stalnica slovenskega turizma. Ocena strokovne žirije in ekipe uredništva oddaje Dobro jutro, Slovenija ter ocene obiskovalcev skupaj štejejo za izbor najboljšega izmed vseh. O novostih in posebnostih posamezne destinacije poročajo na različnih radijskih postajah, kar pomeni, da širijo prepoznavnost, kajti v zadnjih letih zdraviliški turizem beleži skokovit razvoj. Namen akcije je širši javnosti posredovati čim več informacij in podatkov o wellnessu, wellneškem načinu življenja in ponudbi slovenskih wellneških centrov.

Spomladanski-oddih-med-tednom

Nagrada Naj wellness že sedmo leto zapored nam pomeni potrditev, da smo na pravi poti, korak pred vsemi, hkrati pa nas obvezuje, da gostom opravičimo ta laskavi naziv in se v korist njihovega zadovoljstva še bolj dokazujemo. Naj wellness naziv je zagotovo rezultat prizadevanj celotne ekipe Term Olimia, saj vseskozi težimo k obogatitvi doživetij naših gostov. V zadnjih letih smo veliko znanja in energije usmerili v to, da postanemo prvi celoviti ponudnik selfness storitev v Sloveniji. Idejo selfnessa, novega trenda v svetu, razvijamo zato, da gostom ponudimo več od samega razvajanja, kateri je pričakovan. Predstaviti želimo možne poti do samouresničitve, do vzpostavitve ravnovesja na telesni in duhovni ravni, kar vodi do bolj kakovostnega življenja – ne samo takrat, ko gostje bivajo pri nas, temveč tudi takrat, ko so doma, v službi. Zadovoljstvo gostov nam pomeni največ.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.