fbpx

SŽ podpirajo akcijo 40 dni brez alkohola – z vlakom v terme

Aktualno, Novice

Pridružite se akciji 40 dni brez alkohola in se z vlakom zapeljite na razvajanje v terme!

Pridružite se akciji 40 dni brez alkohola in se z vlakom zapeljite na razvajanje v terme!

Prerojeno življenje v Termah Olimia

Celovita in kakovostna wellness ponudba, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn, možnosti rekreacije, termalna voda, čist zrak, mir – vse to sestavlja Terme Olimia.

Wellness center Termalija je oaza, namenjena vašemu dobremu počutju. V termalnem delu se lahko v številnih bazenih sprostite v blagodejni termalni vodi. Ali pa obiščite največji savna svet v Sloveniji in njegovo bogato ponudbo ter doživite kraljevski užitek sprostitve in miru.

Termalni park Aqualuna je poletno vodno zabavišče s 3000 kvadratnih metrov vodnih površin, ki vas vabi s svojimi bazeni in objekti za odlično zabavo, prijetno druženje in sprostitev. Termalni park Aqualuna vas očara s prijetnim valovalnim bazenom, z vznemirljivimi vodnimi drčami, stezami za hitrostne spuste hitrosti. Posebej vabljiv je za družine z otroki vseh starosti.

Varno, poceni in udobno z zdraviliškim vlakom v Terme Olimia! Vsako soboto!

Preživite soboto drugače! Potovati z vlakom je manj stresno, varneje, ceneje in udobneje! Po dveurni vožnji, ki se bo v Ljubljani začela ob 7.30, boste že lahko uživali v bazenih Term Olimia ali se sproščali v Svetu savn. Domov bo treba ob 18.23, ko vlak odpelje s postaje pred zdraviliščem, ob pol devetih pa boste že na ljubljanski železniški postaji.

Popusti v Termah Olimia

Po adrenalin, sprostitev in užitek…

Z veljavno železniško vozovnico lahko za obisk bazenov uveljavljate

 • 30 – odstotni popust za odrasle in
 • 50 – odstotni popust za otroke do 12. let starosti.

Ugodneje na kopanje in v savne v Thermano Laško

Obiščite termalne bazene, številne in raznolike savne, wellness centre, v katerih se boste lahko z veseljem prepuščali masažam, negi obraza in telesa ter uživali v romantičnih kopelih.

Vsi, ki se boste pripeljali z vlakom (železniška postaja je v neposredni bližini Thermane Laško), pa boste nagrajeni še s posebnimi popusti za njihove storitve. Popust velja vse dni v tednu, samo dnevno železniško vozovnico je treba predložiti.

Zdravilišče Laško – prepričajte se o zdravilni skrivnostni moči termalnih vrelcev:

 • 20-odstotni popust za kopanje, kopanje in savno,
 • 10-odstotni popust za zdravstvene in wellness storitve.

Wellness Park Laško – neskončni vodni užitki pod stekleno kupolo:

 • 20-odstotni popust za nakup vstopnice za bazen ter bazen in savno,
 • 10-odsotni popust za wellness storitve.

Z vlakom v Terme Čatež – do največjega termalnega bazenskega kompleksa

Pobegnite v termalni raj. Odkrijte vrtince vodne zabave. Na Termalni rivieri, v bazenih stoterih oblik, vsak najde svoj prostor. Kadar koli. Pozimi in poleti. Jeseni in spomladi.

Ko nas od aprila do oktobra božajo topli sončni žarki, vas na poletni Termalni rivieri navdušujejo številni tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški vodni park, igrala, vodni park… Težko boste vse skupaj preizkusili v enem samem dnevu.

S prvimi nizkimi temperaturami zaplavajte v vodno avanturo zimske Termalne riviere. Ujemite svoj val na progi za deskanje, spustite se po toboganu skakalnica ali kamikaza, najmlajši pa se lahko prepustite čarobnemu svetu gusarske ladje. Hladnejše vreme ali padavine za kopanje v Termah Čatež niso ovira. Če vas na poletni Termalni rivieri preseneti dež ali med plavanjem v zimski Termalni rivieri posije sonce, se lahko preko povezovalnega mosta sprehodite do zimske ali poletne Termalne riviere.

Posebej privlačen del zimske Termalne riviere je Savna park, s kar osmimi različnimi savnami.

Terme Čatež ob predložitvi vozovnice za vlak vse leto 2017 ponujajo 20-odstotni popust za Poletno in Zimsko Termalno riviero ter Savna park, med tednom, vikendi in prazniki.

Med železniško postajo Dobova in Termalno riviero vozijo avtobusi družbe Integral Brežice.

Ugodneje na razvajanje v Rimske terme

Vabimo vas v unikatni bazen, v raznoliko Deželo savn Varinia, Wellness center Amalija, kjer se boste lahko prepustili rokam spretnih maserjev, ter v Historični del – kopeli vodnih nimf kjer vas bodo razvajali v romantičnih kopelih.

Vsi, ki se boste pripeljali z vlakom, boste nagrajeni še s posebnimi popusti na določene storitve. Popust velja vse dni v tednu, samo dnevno železniško vozovnico bo treba predložiti.
Prepričajte se o pozitivnih učinkih naravne termalne vode in se razvajajte z različnimi paketi sprostitve:

 • 25 odstotni popust za bazen in bazen s savno
 • 15 odstotni popust na wellness storitve v Wellness centru Amalija

Popusti veljajo izključno na dan nakupa vozne karte.

rimske: “mi smo bili že ene 6X. 1x sama, 5x s fantoma. In vedno uživamo, voda je čista, ljudje prijazni, hrana zelo dobra. Mi smo jim zvesti :)”

Več o ponudbi: Slovenske železnice

Mnenja in izkušnje na forumu: Izleti po Sloveniji


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!