fbpx

Za praznike v terme

Aktualno, Toplice

Božično-novoletna darila: raje kot izdelke podarite doživetja.

Ste tudi vi med tistimi, ki praznikov ob koncu leta ne preživljate več doma, ampak vso družino odpeljete na počitnice, kjer z otroki uživate v toplih bazenih, na trenutke pa se odklopite in si dovolite razvajanje v savnah, masažah ali kopelih? Prazniki v termah so prav posebno doživetje, saj je tudi tam na vsakem koraku mogoče občutiti praznično vzdušje, ki ga pričarajo praznične dekoracije, vonj po prazničnih dobrotah in seveda dobri možje. Pestro je tudi v okolici term, kjer praznične dneve polepšajo božični sejmi, drsališča in božični koncerti.

Za mesec december so v Sava Hotels & Resorts pripravili raznolike in privlačne turistične programe (TOP zima v termah, Termalni užitki, Od praznika do praznika v termah, Božič v termah, TOP Bled, Silvestrovanje v termah, Silvestrovanje na Bledu) s poudarkom na praznično obarvanih spremljevalnih dogodkih in aktivnostih.

Božič v termah

V Sava Hotels & Resorts se zavedajo, da gostje pričakujejo nepozaben oddih, zato se trudijo v vsakem letnem času posebej poskrbeti za dobro počutje in zdravje gostov. Radodarna narava je v varstvo zaupala termalne vrelce, dragoceni dar, ki ga, oplemenitenega s skrbno pripravljenimi programi za zdravje in dobro počutje ter neštetimi nepozabnimi doživetji, delijo z njimi.

Na silvestrovanje k termalnim vrelcem

Sava Hoteli Bled

Morda se sliši nenavadno, a tudi silvestrovanja v termah niso več namenjena le določeni starostni ciljni publiki. Programi so prilagojeni različnim starostim – mladi lahko v novo leto zaplavajo na zabavi na bazenu ali v hotelskih klubih, starejši pa v novo leto zaplešejo ob živi glasbi in svečanih večerjah v hotelskih restavracijah. V Sava Hotels & Resorts silvestrovanja pripravljajo na vseh destinacijah. V Sava Hotelih Bled vsak izmed hotelov ponuja svoj silvestrski program:
– V Grand Hotelu Toplice lahko v novo leto vstopites svečano silvestrsko večerjo v hotelski restavraciji tik ob jezeru in z najlepšim pogledom na Blejsko jezero, otok in grad. Za vrhunske kulinarične užitke bo poskrbel chef Simon Bertoncelj, večkrat nagrajeni kuhar in član olimpijske kuharske reprezentance Slovenije. Na prvi dan novega leta si lahko privoščite gurmansko razvajanje na novoletnem brunchu.
– V Hotelu Golf za silvestrovo pripravljajo svečano bife večerjo. Gostje bodo lahko zaplesali ob živi glasbi.
– V Hotelu Park bodo gostje v novo leto vstopili s streženo svečano večerjo s sedmimi hodi in se vrteli v ritmih žive glasbe.
– Poskrbljeno bo tudi za silvestrovanje za družine, in sicer v Kavarni Park s posebnim animacijskim programom za otroke.

Terme 3000 – Moravske Toplice

V Termah 3000 bodo gala silvestrovanje pripravili v restavraciji hotela Livada Prestige, vključevalo pa bo novoletni aperitiv, postreženi meni mojstrov kulinarike, polnočno okrepčilo, bogato obloženo bifejsko mizo z različnimi siri, solatami, sadjem in sladicami ter glasbeno spremljavo. Silvestrski paket vključuje tudi novoletni brunch 1. januarja.
Silvestrovo v restavraciji hotela Ajda gostom ponuja all inclusive silvestrsko večerjo s hladno-toplim bifejem, okrepčilo po polnoči, izbrano pijačo in glasbeno spremljavo. Tudi silvestrski paket v hotelu Ajda vključuje novoletni brunch 1. januarja.
Če si želite silvestrski večer preživeto nekoliko drugače, lahko v novo leto kar zaplavate, in sicer na bazenih v hotelu Ajda, kjer bo poskrbljeno tudi za hladno-topli finger food, okrepčilo po polnoči ter zabavni program z DJ-jem.

Terme Ptuj

V Termah Ptuj bo gala silvestrovanje organizirano v restavraciji Grand Hotela Primus, vključuje pa bo aperitiv, strežen 6-hodni meni, sadno-sladko omizje, hladni samopostrežni bife, polnočno penino, plesno glasbo in zabavni program.
Drugačna, bolj divja silvestrska zabava se obeta v klubu Gemina XIII, vključevala pa bo aperitiv, streženo predjed, sladko-sadno omizje, polnočno penino, plesno glasbo in jutranje okrepčilo. Paketi z bivanjem v bungalovih oz. mobilnih hiškah sicer vključujejo nočitev s polpenzionom, neomejeno kopanje v bazenih in novoletni brunch.

Zdravilišče Radenci

Silvestrovanje v Zdravilišču Radenci bo obarvano z glasbenim programom in kulinaričnimi mojstrovinami chefa Boštjana Rožanca, goste bo ob sprejemu razveselil aperitiv, prejeli pa bodo tudi darilce. Na silvestrovo bodo lahko že dopoldne degustirali izbrana vrhunska vina in penine, 1. januarja pa si privoščili novoletni brunch in se zavrteli na novoletnem plesu.

Tudi v Zdravilišču Radenci bo mogoče v novo leto vstopiti v kopalkah in na bazenu – če se odločite za to, boste imeli na voljo hladno-topli bife, okrepčilo po polnoči in izbrano pijačo.

Terme Lendava

V Termah Lendava bodo v novo leto vstopili z gala all inclusive silvestrsko večerjo v hotelski restavraciji z vključeno izbrano pijačo in živo plesno glasbo, aperitivom ob sprejemu in kozarcem penine ob polnoči. Tudi v Termah Lendava bodo 1. januarja pripravili novoletni brunch in novoletni ples z živo glasbo.

Terme Banovci

Silvestrovanje v Termah Banovci bo v hotelski restavraciji s silvestrsko gala večerjo in glasbeno spremljavo. Svojo silvestrsko zabavo bodo imeli tudi otroci. Na prvi dan novega leta bodo svoje goste razvajali na novoletnem brunchu.

Tudi za božič se lahko gre v terme

Božič v termah je še posebej čaroben. Gostje tam pogosto spet najdejo njegov pravi smisel, saj se daleč od direndaja lahko sprostijo, se posvetijo svojim najbližjim, spoznavajolokalne običaje, sodelujejo pri božičnih okrasitvah v hotelih in uživajov božičnih koncertih v termah in bližnji okolici. V vseh termah otroke čaka bogat praznični animacijski program, v okviru katerega bodo izdelovali božičkove kape, novoletne okraske in lampijončke, pekli piškote, spoznavali novoletne praznične običaje, seveda pa jih bo obiskal tudi Božiček in jih razveselil z drobnimi pozornostmi. Gostom svetujejo tudi obisk in ogled božično-novoletnih sejmov v krajih v okolici term, jih na božično noč popeljejo na polnočnice v bližnje cerkve, v Termah Banovci pa še v Banovsko božično vas, v katero se v decembru spremenijo Banovci. V času božičnih praznikov na vseh destinacijah Sava Hotels & Resorts za otroke veljajo posebne ugodnosti, in sicer dva otroka (eden do 12 in eden do 6 let) bivata brezplačno.

Lokalno in praznično obarvana kulinarika

Kulinarika je pomemben sestavni del vsakega prazničnega dogajanja. Poleg ponudbe kulinaričnih dobrot ter lokalnih jedi, kot so na primer bograč, prekmurska in prleška gibanica, dödoli, pereci, koline, bujta repa, potice in zavitki, v okviru redne penzionske ponudbe (polpenzion z zajtrkom in večerjo), bodo gostje na destinacijah Sava Hotels & Resorts posebnega razvajanja brbončic deležni za božič in silvestrovo – kuharski mojstri na vseh destinacijah dokončujejo še zadnje podrobnosti v menijih za božično večerjo in svečane silvestrske večerje. Praznično vzdušje bo poleg izbranih prazničnih in slavnostnih jedi pričarala tudi praznična dekoracija.

Božično-novoletna darila: raje kot izdelke podarite doživetja

Že veste, kaj boste pod novoletno jelko nastavili vašim najbližjim? Namesto z izdelki jih raje obdarite z doživetji. S takšnimi, ki jim bodo še dolgo ostala v spominu. Če želite, da obdarovanci izkusijo vodna doživetja, jim lahko podarite vstopnico Aquapass, ki odpira vrata v vsakega izmed vodnih parkov Sava Hotels & Resorts: Terme 3000 – Moravske Toplice, Terme Lendava, Terme Banovci, Zdravilišče Radenci, Sava Hoteli Bled. Še kako lepo in posebno darilo je lahko tudi sproščujoča masaža, lepotni tretma, vodni užitki v toplih bazenih, sprostitev s savnah, razvajanja v dvoje ali pa izbrani kulinarični užitki. Preverite ponudbo in presenetite najbližje!


Sledite nam


RSS Ustavi se!