fbpx

Zbiramo srčne zgodbe vsakdana! Nagrada: TOPLICE

Kultura, Novice, Sprostitev, Toplice

Komu ste hvaležni za pomoč v vsakdanu? V zahvalo vas skupaj s Sava Hotels & Resorts peljemo v toplice!

Izzivamo vas, da napišete nekaj kratkega o tem, kako je dogodek hvaležnosti zaznamoval delček vašega sveta.

Do 15. februarja zbiramo prispevke o tem, kako se vas je neka situacija dotaknila. Bodite kreativni, pustite domišljiji prosto pot. Zbiramo srčne zgodbe hvaležnosti. Komu ste hvaležni in zakaj. Prispevki naj bodo dolgi od 500 do največ 3.000 znakov s presledki.

Uredniški odbor bo med vsemi prispevki izbral nekaj najboljših.

Med 15. in 21. februarjem 2016 bodo uporabniki glasovali med prispevki, ki jih je izbralo uredništvo. Avtorje prispevkov, v znak zahvale, peljemo v toplice Sava Hotels & Resorts.

Izmed vseh prispelih zgodb bodo z največ glasovi  izbrane 4 najboljše srčne zgodbe, katerih avtorje bomo ob podpori Sava Hotels & Resorts nagradili z vikend paketi za 2 v Termah 3000 – Moravskih Toplicah, Termah Banovci, Termah Ptuj, Zdravilišču Radenci in Termah Lendava.

Prispevke objavite kot registriran uporabnik, na forumu: Knjižnji molji  ali zapis lahko pošljete na [email protected]in sicer do 15. februarja 2016. Naslov teme »Hvaležna ali hvaležen sem«.

Pošljete lahko največ tri prispevke, ki so vaše avtorsko delo in so napisani v slovenskem jeziku. Svoj prispevek pošljite kot registriran uporabnik. S tem dovoljujete objavo vašega prispevka (z vzdevkom) v javnih občilih ter potrjujete, da sprejemate pogoje sodelovanja v natečaju. Prispevke anonimnih avtorjev ne bomo mogli upoštevati v natečaju.

Vemo, da radi pišete in vemo, da radi klepetate. Kar pa nas trenutno najbolj zanima je: komu ste hvaležni in zakaj. Zbiramo srčne zgodbe vsakdana in z malo sreče greste v TOPLICE.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Indoor-pool-29-Hotel-Termal-T3000-Foto-SS-11-15

Še naprej beremo in klepetajmo!


Sledite nam


RSS Ustavi se!