fbpx

Že 37. Triglav generacija v Planici

Aktualno

Zavarovalnica Triglav je razvila novo mobilno aplikacijo Triglav Rekord.

Zavarovalnica Triglav je slovenskim športnim skakalcem in velikanki v dolini pod Poncami zvesta že skoraj pol stoletja. Kot dolgoletni partner Smučarske zveze Slovenije in Zlati sponzor Planice 2017 bo doživetje enega največjih športnih praznikov tudi letos omogočila več tisoč otrokom s spremljevalci. Tokratne smučarske skoke bo z novo aplikacijo Triglav Rekord popeljala tudi v mobilno prihodnost.

Logotip Zavarovalnice Triglav v izteku planiške velikanke bo tudi letos tarča najboljših smučarskih skakalcev sveta, ki bodo v dolini pod Poncami že tradicionalno zaključili tekmovalno sezono. Največja slovenska zavarovalnica, ki je Planici zvesta že skoraj 50 let, bo ogled kvalifikacij znova omogočila več kot 3.500 otrokom in njihovim spremljevalcem ter 12 velikim družinam. Četrtkov dan bo tako tokrat zaznamovala že 37. generacija otrok, ki jim Zavarovalnica Triglav doživetje tega legendarnega športnega dogodka omogoča vse od leta 1981.

Mobilna prihodnost skokov v Planici

Smučarski skoki so že od nekdaj slovenski nacionalni šport, ki uživa pozornost gledalcev širom  države. Zavarovalnica Triglav je zato pred letošnjo Planico razvila novo mobilno aplikacijo, namenjeno napovedovanju skokov. Namen aplikacije Triglav Rekord je omogočiti še bolj zabavno doživljanje športnega dogodka in med gledalce vnesti še več povezanosti s smučarskimi skoki. Ljubitelji športa bodo tako z novo aplikacijo dobili moč, da na varen način postanejo del napete tekme ter kar med prenosom tekme v živo tekmujejo v poznavanju smučarskih skokov. Aplikacija je na voljo za mobilne naprave z operacijskim sistemom Android in iOS.

»V Zavarovalnici Triglav verjamemo v slovenske športne junake. Že skoraj pol stoletja smo zvesti skokom v Planici. Tokrat bomo gledalcem z mobilno aplikacijo Triglav Rekord omogočili, da podporo skakalcem izrazijo še na prav poseben način. Uporabniki bodo tako lahko kar iz udobnega domačega naslanjača v živo tekmovali v napovedi dolžin posameznih skokov in posebnih dosežkov,« je povedala Tjaša Kolenc Filipčič, direktorica službe za marketing v Zavarovalnici Triglav, in dodala: »Verjamemo, da bodo najboljše rezultate napovedali prav našim skakalcem.«

Skakalci športni duh širijo med najmlajše

Četrtkov dan v Planici je že tradicionalno namenjen otrokom, ki ob ogledu tekmovanja na vrhunski svetovni ravni preživijo še nepozaben dan v družbi vrstnikov, naravi in ob nastopu priljubljenih glasbenikov (tokrat bo to Zlatko). V Zavarovalnici Triglav želijo s podporo športnikov in športnih dogodkov povečati tudi zavedanje o zdravem načinu življenja med mladimi.

»Vesel sem, da bom prvič kot tekmovalec del spektakla v Planici – ko bodo zame in za moje so-skakalce navijali mladi športni navdušenci, ki jih bo tudi letos v dolino pod Poncami pripeljala Zavarovalnica Triglav. Prav tisti, ki verjamejo v nas, so namreč del naših uspehov. Upam, da bomo vsem mladim in mladim po duši, ki bodo z nami na finalu v Planici, z dolgimi poleti dali zagon tudi za doseganje njihovih ciljev,« je ob tej priložnosti razložil Domen Prevc.

Zavod Vse bo v redu, ki ga je Zavarovalnica Triglav ustanovila z namenom družbeno odgovornih aktivnosti, bo letos že drugič zapored v Planico popeljal tudi vseslovensko akcijo 40 dni brez alkohola. Obiskovalce legendarnega praznika pod Poncami bodo tako v sodelovanju z Valom 202 pozvali k zmernemu pitju oziroma odrekanju alkoholu in jim ponudili prostovoljno uporabo alkotestov.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.