fbpx

Zimska idila v Termah Olimia

Aktualno, Novice, Sprostitev, Wellness

Njihov prestižni Wellness Orhidelia je že osem let zapored tudi uradno najboljši wellness v Sloveniji.

Se želite razstrupiti, si napolniti baterije, hrepenite po odmoru ali se enostavno želite sproščati v luksuznem wellnessu? Čas je za magični svet Wellnessa Orhidelia.

Ali ste vedeli, da je savnanje idealno za razstrupljanje telesa ter je izjemno učinkovito v borbi proti celulitu in odvečnim kilogramom? Po rednem savnanju se bo koža pomladila, izboljšala se bo cirkulacija, postali boste sproščeni in brez težav reševali življenske obveznosti.

Topel zrak iz savn posebno godi v hladnejšem delu leta, tako da je sedaj idealna priložnost, da obiščete Svet savn Term Olimia in prebudite čute v petih parnih in finskih savnah, uživate v miru in tišini počivališč, pozitivni občutek pa bo trajal še dolgo.

Doživite zimsko pravljico Term Olimia v enem od posebnih namestitvenih paketov.

V prestižnem Wellnessu Orhidelia, ki je osem let zapored tudi uradno najboljši wellness v Sloveniji, so programi savnanja posebno doživetje, rituali, tretmaji in tehnike sproščanja pa so ustvarjeni po individualnih zahtevah gostov.

Vrtinčenje zraka, starodavni programi z zvokom, programi z medom, soljo, termalnim blatom, čokolado … prijetna toplina, vrhunska oblika in magična lepota Wellnessa Orhidelia vas bodo popeljali v prekrasno zimo, idealni čas, da se posvetite sebi in pripravite telo za hladnejši čas leta.

Če si želite romantičnega pobega, je prava izbira za vas celodnevno Zimsko sproščanje v dvoje. Masaža za revitalizacijo z maslom iz manga za ženske in masaža z anti-stresnim oljem za moške ter piling telesa s cimetom v parni savni, bodo sprostili mišice in vrnili potrebno energijo.

Če boste izbrali Dotik zime, boste odkrili da ima tudi hladnejši čas leta svoj čar, bogata masaža obraza in telesa z anti-age učinkom pa vas bo sprostila, odpravila slabo voljo in zimsko depresivnost, olje Gold luxury 24Ka pa bo nahranilo vašo kožo in ji podarilo občutek žametnosti.

Sledite nam

Oznake

Posvetite se sebi, svojim potrebam in željam ter pozabite na svet zunaj. Pri tam vam bo v pomoč selfness pristop Term Olimia, preverjena pot do fizične, čustvene in mentalne ravnotežnosti. Prava pot, da ponovno odkrijete sebe, so zdravi napitki in posebej zasnovane selfness vaje, tehnike in rituali, s katerimi boste brez problema nadaljevali pri vas doma.

Dan za selfness, ki se odvija vsak 3. petek v mesecu in je za goste Wellness Orhidelia Olimia, je idealna priložnost da odkrijete blagodejni učinek tega edinstvenega pristopa.

Jutro v Termah Olimia začnite s kozarcem termalne vode in bogatim vitalnim zajtrkom, ki vas bo napolnil z energijo za dan prepoln doživetij. Raziščite okolico, uživajte v znameniti olimski čokoladi ter odkrijte skrivnost minoritskega samostana, kjer v njegovem botaničnem vrtu še dandanes gojijo zdravilna zelišča za čaje, kreme in tinkture.

NE SPREGLEJTE ! 20 % FIRST MINUTE popust na ZIMSKE ŠOLSKE POČITNICE z brezplačnim bivanjem za 2 otroka, samo za rezervacije do 21.1.2018 !

 

Foto: Terme Olimia


Sledite nam


RSS Ustavi se!