fbpx

Zimska pravljica sredi Dunaja

Novice

“Dunajske ledene sanje”, tradicionalno drsališče na prostem Pred dunajsko mestno hišo bodo v četrtek odprli 5.600 kvadratnih metrov veliko drsališče, ki bo rekreativnim drsalcem na voljo vse do 7. marca. Po besedah dunajskega mestnega svetnika za izobraževanje, mladino in šport Christiana Oxonitscha je to največja premična ledena površina na svetu, ki letno privabi več kot […]

“Dunajske ledene sanje”, tradicionalno drsališče na prostem

Pred dunajsko mestno hišo bodo v četrtek odprli 5.600 kvadratnih metrov veliko drsališče, ki bo rekreativnim drsalcem na voljo vse do 7. marca.

Po besedah dunajskega mestnega svetnika za izobraževanje, mladino in šport Christiana Oxonitscha je to največja premična ledena površina na svetu, ki letno privabi več kot 400.000 obiskovalcev.


Foto: Wiener Eistraum

Ob 15-letnici številne novosti
Kot so ob tem sporočili iz ljubljanske podružnice Agencije za stike z mestom Dunaj, so ob petnajsti obletnici drsališča na prostem organizatorji za športne navdušence pripravili številne novosti. Poleg povečanja ledene ploskve z ovinki in potkami po parku so letos povečali tudi število ženskih stranišč in v ogrevanem šotoru uredili previjalnico….


Sledite nam


RSS Ustavi se!