fbpx

Zimske počitnice kot družinski teambuilding z barvami

Aktualno, Sprostitev, Wellness

Sliši se nenavadno. Vas zanima? Zimske počitnice s pridihom svežine in drugačnosti, na barvit način, kjer …

Sliši se nenavadno. Vas zanima? Zimske počitnice s pridihom svežine in drugačnosti, na barvit način, kjer bodo glavni ustvarjalci vaši otroci. Nadoknadite izgubljene trenutke in utrdite družinske odnose, hkrati pa si privoščite termalna wellness razvajanja, otrokom pa ustvarjalne in zabavne počitnice.

Zimske počitnice v Termah Olimia. 

Vijolična barva ponazarja notranjo usmerjenost in prinaša nova spoznanja. Naj bo simbolno povezana s termalnimi užitki Wellnessa Orhidelia. Užitki za telo in dušo. V zvočni jami ob soju barv boste svoje čute umirili in se prepustili meditaciji barv in zvoka. Čudovito poezijo Olimske sprostitve boste tako začutili  tudi na programih Selfnessa. Otroci pa bodo uživali v vodnih doživetjih z zabavnimi animatorji na bazenih Termalije. Za vse željne novih vodnih spoznanj pa priporočamo kopanje v Vodnem planetu Term Tuhelj.

terme-olimia-idilicna-zunanjost

Morda pa vam primanjkuje rdeče? Potrebujete ravnovesje. Rdeča barva vam daje moč in pogum, kakršnega pogosto potrebujemo. Tako mi kot tudi naši otroci. V prijetnem ambientu hotela Sotelia bodo potekale zanimive ustvarjalnice z barvami. Barve bodo tiste, ki bodo pokazale otrokovo stopnjo zavedanja in spoznali boste njihovo sporočilnost. Lahko boste sodelovali tudi vi, ali pa bodo otroci v spremstvu animatorjev, medtem ko se boste prepustili spretnim rokam naših maserjev, ali pa uživali v ekskluzivnih programih savnanja, ko bodo brisače vihteli najboljši savna mojstri.

Ker turkizna barva prinaša veselje v naša življenja, v času zimskih počitnic ne bomo zatirali svojih čustev. Za zabavo bo poskrbljeno. Najmlajši si bodo ogledali zabavne gledališke in lutkovne predstave ter rajali v otroškem mini disku. V klubu Žafran pa boste lahko preizkusili svoje plesne sposobnosti, in se poveselili. V času zimskih počitnic v Termah Olimia boste imeli priložnost odkrivanja in spoznavanja kulturnih presežkov in zgodovinskih vrednost kozjanskega okolja. Otroci bodo navdušeni, saj bodo v čudoviti naravi lahko nahranili jelene, ali pa se posladkali s slastno Olimsko čokolado, morda jih bodo presenetile tudi Olimske čarovnice v svetu čarovniških vragolij. Odlične priložnosti spoznavanja zdravilnih zelišč Olimskih patrov in ogled ene izmed najstarejših lekarn. Pravo družinsko doživetje ob raziskovanju okolice.

kopanje-otroci-terme

Zelena barva je nekaj posebnega. Pomirja, prinaša svežino na vaš obraz in odpira tiste poti samozavesti, ki vam dajejo blagor v odnosu z najbližjimi, torej s člani vaše družine. Zato ne odlašajte in si/jim privoščite nepozabne počitnice. Poslušajte svoje srce, osvobodite se vseh bremen preteklosti in v soju zlate barve pokažite, da vam družina pomeni moč.  Še posebej, če imate otroka, ki je mlajši od 12 let in boste v Termah Olimia uživali vsaj tri dni in noči, bivanja zanj v terminu od 12.2. do 28.2.2016 ne boste plačali. Zanj pa smo pripravili tudi darilo, ki naj zaenkrat ostane skrivnost. Biti član kluba Wellcard Term Olimia ni novost, a veliko gostov je odkrilo njegove prednosti. Kartico Wellcard koristijo gostje, ki želijo uživati in odkrivati prednosti termalnih ali kulinaričnih užitkov v Termah Olimia in Termah Tuhelj. S kartico zbirate točke, katere se pretvorijo v denar, in ga lahko uporabite kot plačilno sredstvo. Ekskluzivne ponudbe za vse imetnike Wellcarda Term Olimia pa so tiste, ki prinašajo prihranke, prvi spoznajo novitete, prejemajo različne nasvete, hkrati pa imajo posebne ugodnosti pri turističnih ponudnikih v okolici. Preden se odpravite za zimske počitnice v Terme Olimia, naročite svojo kartico.

Skozi rumeno in oranžno boste svoje zavedanje dvignili na višji nivo in spoznali neskončnost bele. V Termah Olimia je mavrica barv zajeta prav v vsak detajl. Vitalna hrana, označena s simbolom jabolka, ponazarja zavedanje o pomembnosti zdravega prehranjevanja. Tudi zdrava hrana je barvita. Bogat vitalni zajtrk vam bo zagotovil energijo za odkrivanje lepot Olimske pravljice, domača večerja z velikim izborom kozjanski specialitet, otroškim kotičkom in s show cookingom bo gotovo navdušila celo družino. Lahko pa koristite posebno ugodnost, saj vam v času vaših počitnic  podarjamo bon v vrednosti 10 eur za zamenjavo penzionske večerje v Gostišču Lipa, v restavraciji Gratiola, v Dvorcu Mihanović ali po vaši izbiri pri Olimskih ponudnikih.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

savna-terme-olimia

Ob slovesu počitnic boste spoznali, da modra barva prinaša nova spoznanja v vaše življenja, prinaša mir in simbiozo s samim seboj. Poleg lepih spominov boste le to odnesli tudi s seboj. Bodite umetniki svojega življenja. Termalni užitki povezani z ustvarjalnostjo so formula za barvite zimske počitnice v Termah Olimia. Naj vas navdihujejo in povezujejo.

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!