fbpx

Zimske počitnice v termah: Na toplem, ob bazenu, ne razmišljamo o vremenu!

Aktualno, Sprostitev, Toplice, Zanimivosti

Zimske počitnice v termah Sava Hotels & Resorts letos podpisujemo s sloganom Na toplem, ob bazenu, ne razmišljamo o vremenu!

Zimske počitnice v termah Sava Hotels & Resorts letos podpisujejo s sloganom Na toplem, ob bazenu, ne razmišljamo o vremenu! Velika prednost počitnic v termah je ravno ta, da se počitnikarjem ni treba preveč obremenjevati s tem, ali bo na nebu sonce ali oblaki: v toplih bazenih in ob njih, s pomočjo različnih, zelo poučnih animacijskih programov za otroke ter različnih programih sproščanja v savnah in wellness centrih za odrasle, bo lahko marsikatera družina za nekaj dni pobegnila stran od nizkih temperatur in obveznosti ter doživela lepe skupne trenutke. Animacijsko dogajanje na destinacijah se bo zvrstilo v obliki naslednjih vsebin: kot ustvarjalne delavnice pod imenom Naredi sam, naredi zase!, kot družinske aktivnosti v vodi pod imenom Čofotajmo z mulci! ter v obliki poučnih, izobraževalnih vsebin pod sloganom Učenje za življenje!

Otroški popusti Družinski bonus: do 2 otroka bivata brezplačno (en otrok do dopolnjenega 6. leta in en otrok do dopolnjenega 12. leta starosti; v spremstvu dveh odraslih v dvoposteljni sobi).

V Termah 3000 – Moravskih Toplicah bodo otroci v sklopu vsebin Učenje za življenje! spoznavali živali. Srečali se bodo z oskrbniki iz lokalnega društva za zaščito živali, spoznali življenje vider, od veterinarke pa se naučili, kako pozimi pomagati živalim, ki živijo na prostem. Svoje znanje in spretnosti bodo lahko preizkusili na igrivih tekmovanjih, ob pantomimi in na kvizu. Vsebine pod naslovom Čofotajmo z mulcem! Jih vabijo v tople bazene, kjer se bodo lahko spuščali po toboganih in se razgibali na vodni aerobiki. Na ustvarjalnicah Naredi sam, naredi zase! bodo izdelali prijazne sovice, hranilne bombice in hišice za živali ter spekli slastno pecivo v obliki ptičk.

V Termah Ptuj bodo v velikih in malih bazenih potekale zabavne vodne igre, spretnostna tekmovanja in nočna družinska kopanja za otroke vseh starosti. V sklopu vsebin Učenje za življenje! bodo s pomočjo eksperimentov s čajem spoznali neverjetne zakone fizike in delovanje vode. Na plesnih delavnicah se bodo naučili osnov hip hopa in se prepustili lastni plesni izraznosti. Na kreativnih ustvarjalnicah Naredi sam, naredi zase! bodo ustvarjali modne dodatke, rimske mozaike in medaljone ter spekle slastne dišeče flancate.

V Zdravilišču Radenci bodo animatorji otrokom pričarali zimo, tudi če ne bo snega. Poskrbeli bodo za umetnega, v njem pa bodo otroci puščali odtise rokic v snegu, se pomerili na snežni olimpiadi, igrali snežno tombolo in gledali zimske filme. Na kuharskih delavnicah Srček kuha! bodo pripravljali slastne jedi v obliki srca iz najrazličnejših sestavin ter zdravilni zimski napitek. V sklopu vsebin Učenje za življenje! bodo spoznali poklica čistilke in sobarice ter izvedeli, kako in zakaj nastane sneg. Na kreativnih ustvarjalnicah Naredi sam, naredi zase! pa bodo naredili snežinke iz vate, zasneženo zimsko drevo in ljubke zimske žličke.

V Termah Lendava bodo v sklopu vsebin Čofotajmo z mulci! potekale številne spretnostne in zato tudi zelo zabavne igre v vodi za vso družino. Maskota destinacije Vitez Miha bo organiziral viteško delavnico, na kateri bodo spoznali viteški vsakdan. Ob večerih se bodo zvrstili čarovniška predstava, otroški kino, večer družabnih iger, folklorni večer ali večer s plesno glasbo. Na kreativnih ustvarjalnicah Naredi sam, naredi zase! pa bodo izdelali lutke junake zime in darilne skledice.

Otroški popusti Družinski bonus: do 2 otroka bivata brezplačno (en otrok do dopolnjenega 6. leta in en otrok do dopolnjenega 12. leta starosti; v spremstvu dveh odraslih v dvoposteljni sobi).

V Termah Banovci bodo imeli najmlajši gostje priložnost, da spoznajo poklice policista, gasilca in vojaka. Z njimi se bodo srečalo v živo in se naučili nekaterih njihovih veščin. V sklopu vsebin Učenje za življenje! bodo lahko obiskali malo detektivsko šolo z detektivom Frančkom, malo šolo samoobrambe in tečaj varne vožnje. Spretnosti in veščine, ki se jih bodo pri tem naučili, bodo lahko uporabili pri najrazličnejših igrah: ko bodo iskali skrite osebe, reševali goreči denar ali zaplesali na detektivskem plesu. Vsak dan bodo lahko čofotali v toplih bazenih, kjer se bodo lahko ob plavanju razgibali tudi na vodni aerobiki.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.