fbpx

Župan mesta Batman v Turčiji toži hollywoodske filmarje zaradi nezakonite uporabe imena

Novice

Batman – Župan mesteca Batman, ki leži na jugovzhodu Turčije, toži Christophera Nolana in Warner Bros. zaradi nezakonite uporabe imena Batman v filmu Vitez teme. Gre za najnovejši film o super junaku Batmanu. Župan se je za tožbo proti režiserju kino uspešnice Christophera Nolana in producentski hiši Warner Bros. odločil, saj ga o uporabi imena […]

Batman – Župan mesteca Batman, ki leži na jugovzhodu Turčije, toži Christophera Nolana in Warner Bros. zaradi nezakonite uporabe imena Batman v filmu Vitez teme. Gre za najnovejši film o super junaku Batmanu. Župan se je za tožbo proti režiserju kino uspešnice Christophera Nolana in producentski hiši Warner Bros. odločil, saj ga o uporabi imena v filmu niso obvestili.

Tabla mesta Batman.

foto: net.hr

Batman je mesto Turčiji, ki ima začetke že v mlajši kameni dobi in župan Hüseyin Kalkan trdi, da bi ga morali vprašati za dovoljenje o uporabi imena v filmu. »Samo en Batman je na svetu. Ameriški producenti so brez naše odobritve uporabili to ime,« je povedal župan……


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.