fbpx

29. Natour Alpe-Adria 2018

Dogodki, Novice

29. Natour Alpe-Adria, osrednji turistični sejem v Sloveniji, je tu od 31. januarja do 3. februarja 2018.

29. Natour Alpe-Adria, osrednji turistični sejem v Sloveniji, je tu. Od 31. januarja do 3. februarja odkrivajte na Gospodarskem razstavišču ideje za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Turizem z roko v roki s kulinariko – sejmom okusov GASTexpo 2018, ki letos kot novost med pijačami vključuje tudi pivo z delavnicami varjenja, vodenimi degustacijami in tekmovanjem. Z eno vstopnico na dva sejma!

V hribe? Na ribolov? Ali s kolesom po še neodkritih poteh? Pa na krožnik pristne, domače jedi? Slovenija je dežela brezmejnih možnosti za zeleni, aktivni oddih. Na sejmu jih predstavljajo domala vsi turistični akterji pri nas – od STO, Planinske zveze Slovenije, Zavoda za gozdove Slovenije, GIZ Pohodništvo in kolesarjenje, Združenja turističnih kmetij do bogate ponudbe več kot 300 društev Turistične zveze Slovenije.

Vas mikajo bližnje destinacije v slovenskem zamejstvu, na Balkanu ali pa bolj eksotični kraji na drugih kontinentih? Spoznajte jih na razstavnih prostorih ali pa v pestri ponudbi spremljevalnega programa.

Pridružite se nam vse sejemske dni na sejmih turizma in kulinarike od 10. do 19.ure. Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice sejemski katalog, Dnevnikovo prilogo Oddih, ki ponuja pregled nad sejemsko ponudbo in drugo zanimivo branje s področja turizma in kulinarike ter naročnino na e-revijo Potnik.si v vrednosti 20 EUR.

Spremljajte nas na spletnih straneh, in na Facebooku,  ter sodelujte v nagradni igri za brezplačne vstopnice.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]