fbpx

29. Natour Alpe-Adria 2018

Dogodki, Novice

29. Natour Alpe-Adria, osrednji turistični sejem v Sloveniji, je tu od 31. januarja do 3. februarja 2018.

29. Natour Alpe-Adria, osrednji turistični sejem v Sloveniji, je tu. Od 31. januarja do 3. februarja odkrivajte na Gospodarskem razstavišču ideje za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Turizem z roko v roki s kulinariko – sejmom okusov GASTexpo 2018, ki letos kot novost med pijačami vključuje tudi pivo z delavnicami varjenja, vodenimi degustacijami in tekmovanjem. Z eno vstopnico na dva sejma!

V hribe? Na ribolov? Ali s kolesom po še neodkritih poteh? Pa na krožnik pristne, domače jedi? Slovenija je dežela brezmejnih možnosti za zeleni, aktivni oddih. Na sejmu jih predstavljajo domala vsi turistični akterji pri nas – od STO, Planinske zveze Slovenije, Zavoda za gozdove Slovenije, GIZ Pohodništvo in kolesarjenje, Združenja turističnih kmetij do bogate ponudbe več kot 300 društev Turistične zveze Slovenije.

Vas mikajo bližnje destinacije v slovenskem zamejstvu, na Balkanu ali pa bolj eksotični kraji na drugih kontinentih? Spoznajte jih na razstavnih prostorih ali pa v pestri ponudbi spremljevalnega programa.

Pridružite se nam vse sejemske dni na sejmih turizma in kulinarike od 10. do 19.ure. Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice sejemski katalog, Dnevnikovo prilogo Oddih, ki ponuja pregled nad sejemsko ponudbo in drugo zanimivo branje s področja turizma in kulinarike ter naročnino na e-revijo Potnik.si v vrednosti 20 EUR.

Spremljajte nas na spletnih straneh, in na Facebooku,  ter sodelujte v nagradni igri za brezplačne vstopnice.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.