fbpx

29. Natour Alpe-Adria 2018

Dogodki, Novice

29. Natour Alpe-Adria, osrednji turistični sejem v Sloveniji, je tu od 31. januarja do 3. februarja 2018.

29. Natour Alpe-Adria, osrednji turistični sejem v Sloveniji, je tu. Od 31. januarja do 3. februarja odkrivajte na Gospodarskem razstavišču ideje za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Turizem z roko v roki s kulinariko – sejmom okusov GASTexpo 2018, ki letos kot novost med pijačami vključuje tudi pivo z delavnicami varjenja, vodenimi degustacijami in tekmovanjem. Z eno vstopnico na dva sejma!

V hribe? Na ribolov? Ali s kolesom po še neodkritih poteh? Pa na krožnik pristne, domače jedi? Slovenija je dežela brezmejnih možnosti za zeleni, aktivni oddih. Na sejmu jih predstavljajo domala vsi turistični akterji pri nas – od STO, Planinske zveze Slovenije, Zavoda za gozdove Slovenije, GIZ Pohodništvo in kolesarjenje, Združenja turističnih kmetij do bogate ponudbe več kot 300 društev Turistične zveze Slovenije.

Vas mikajo bližnje destinacije v slovenskem zamejstvu, na Balkanu ali pa bolj eksotični kraji na drugih kontinentih? Spoznajte jih na razstavnih prostorih ali pa v pestri ponudbi spremljevalnega programa.

Pridružite se nam vse sejemske dni na sejmih turizma in kulinarike od 10. do 19.ure. Vsak obiskovalec prejme ob nakupu vstopnice sejemski katalog, Dnevnikovo prilogo Oddih, ki ponuja pregled nad sejemsko ponudbo in drugo zanimivo branje s področja turizma in kulinarike ter naročnino na e-revijo Potnik.si v vrednosti 20 EUR.

Spremljajte nas na spletnih straneh, in na Facebooku,  ter sodelujte v nagradni igri za brezplačne vstopnice.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]