fbpx

D.ecembrska

Decembrski dobri možje za vse. #drugdrugemudarilo
… zaključimo, ko se poslavljamo od starega leta. Takrat izročimo darilo, voščimo lepe praznike in srečo v prihajajočem letu. Včasih preprosto povemo, rad/-a te imam ali osebo objamemo.

Delite naše vsebine, uporabljajte #drugdrugemudarilo na družbenih omrežjih in napišite, kaj je vam največje darilo.
20. november do 20. december 2019 na forumu in
Facebook.

Over.Net in Žurnal24.si

Decembrski dobri možje za vse otroke
Na Žurnal24.si konec leta obdarujejo otroke v stiski. Otroci pod okriljem Zveze prijateljev mladine Slovenije pišejo pisemca dobrim možem, ki jih lahko prebirajo tudi bralci ter izberejo eno darilce in jim ga podarijo. Lepo zavita darilca najdejo pot do staršev, rejnikov in drugih skrbnikov.

Drug drugemu darilo na Over.Net
Na Over.Net strokovnjaki in ambasadorji pišejo o pomenu druženja, o tem, kako lepo je, ko nekoga pohvališ, ko mu poveš, da si hvaležen za njegovo bližino in da je ob tebi. Vzpodbujamo zavedanje, kako pomemben je sočlovek ob nas, še posebno ob prazničnih dneh.

Decembrski vrvež – Forumska debata
V forumski temi je prostor za pogovor o obdarovanju in o tem, ali je obdarovanje naporno in obremenjujoče, ali imamo dovolj dobrih idej, se lahko darilo, ki nam ni všeč lahko podari naprej, kako izročimo darilo, kaj so primerna darila za različne starostne skupine in za različne medosebne povezave.

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

Izbrane vsebine