fbpx

Afrika v Sloveniji: Prebujanje avtentične ženske

Potopisi

V Slovenijo prvič prihajata južnoafričanki Eleftheria Kakambouras in Kheyrne Danu, ki v sebi nosita starodavno znanje ženske esence, ozaveščeno skozi svoje izkušnje in delo.
Skozi svoja lastna potovanja zdravljenja in skozi delo z drugimi sta našli in sestavili pravo zmes čudovitih orodij za dvig zavesti, ki jih danes delita z ženskami po svetu. Klic Slovenije, z visoko energetsko vibracijo Bleda, je bil še posebej močan.

Aktivacija avtentične ženske

Čas je zrel, da se vrne starodavno znanje, ki smo ga ženske od nekdaj nosile v sebi in ga tekom milijonov let zatrle, pozabile in pokopale v svojih ranah.  V rojstni pravici vsake od nas je, da nosi naravni celični spomin svetega dušnega zapisa, ki izžareva avtentično božansko ženskost.  Duša to ve, čuti in vse bolj sije na ven drobce čudovite, veličastne in močne energije kreacije.  Vse to bomo priklicale na plan skozi druženje na delavnici, ko se bomo potopile v izvorni celični spomin, ga aktivirale in odstrle tančice, ki nam še omejujejo izražati svoj poln ženski potencial.

Delavnica prebujanja avtentične ženske energije, tako zelo pomembne za novo dobo, v katero smo vstopili, bo potekala v Ribnem pri Bledu od 19. do 21.aprila.  Iz nje bodo udeleženke odšle z jasno zavestjo o srčno osrediščenemu bivanju, jasnejšo zaznavo svoje intuicije, aktiviranim notranjim vodstvom duše, olajšane teže krivde in samokritike zaradi omejujočih prepričanj , bogatejše za močno izkušnjo svoje notranje svete ženskosti in božanske seksualnosti, preobražene v odnosu do sebe in svojega telesa, opolnomočene v prepoznavanju jezika svojega telesa kot orodja za visoko zavestno življenje. Pripravljene, da ponovno stopijo na svojo vodilno vlogo v osebnem ter  v poslovnem življenju, in sicer kot prebujene avtentične ženske.

Eleftheria in Kheyrne  bosta na razpolago tudi za individualne terapije, na katere so vabljeni tako ženske kot moški.

Rok prijave: 5.marec 2013

Več  o pomladnem dogodku: http://svetazenskaenergija.wordpress.com/o-seminarju-4/

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Cape Town, Južna Afrika


Sledite nam


RSS Ustavi se!