fbpx

Brez vizuma na Trinidad & Tobago

Novice

Privlačna karibska otoka Trinidad & Tobago, ki sodita k Malim Antilom, sta za 15 držav omogočila vstop v državo za bivanje do 30 dni brez vizuuma. Vlada Trinidada in Tobaga je omogočila vstop brez vizuma državljanom iz petnajstih evropskih držav, med drugim tudi Slovencem. Odslej bomo za vstop v državo potrebovali le še povratno letalsko […]

Privlačna karibska otoka Trinidad & Tobago, ki sodita k Malim Antilom, sta za 15 držav omogočila vstop v državo za bivanje do 30 dni brez vizuuma. Vlada Trinidada in Tobaga je omogočila vstop brez vizuma državljanom iz petnajstih evropskih držav, med drugim tudi Slovencem.

Odslej bomo za vstop v državo potrebovali le še povratno letalsko vozovnico in potni list, ki bo imel veljavnost še šest mesecev po vstopu v državo. Otroci morajo imeti svoj dokument s fotografijo, kjer je vpisano tudi državljanstvo. Pred vsakim pristankom morajo potniki na letalu izpolniti mednarodni E/D formular, kjer poleg ostalih podatkov vpišejo tudi naslov bivališča na Trinidadu ali Tobagu. Odnašanje roževine želv, velikih školjk vrste Conch Shell, crnihkoral ali spominkov, ki so iz njih narejeni, je strogo prepovedano. Lauda Air od novembra naprej vsak teden ob sobotah leti iz Dunaja v MontegoBaya na Jamajki, polet pa poteka s postankom na Tobagu.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!