fbpx

Brez vizuma na Trinidad & Tobago

Novice

Privlačna karibska otoka Trinidad & Tobago, ki sodita k Malim Antilom, sta za 15 držav omogočila vstop v državo za bivanje do 30 dni brez vizuuma. Vlada Trinidada in Tobaga je omogočila vstop brez vizuma državljanom iz petnajstih evropskih držav, med drugim tudi Slovencem. Odslej bomo za vstop v državo potrebovali le še povratno letalsko […]

Privlačna karibska otoka Trinidad & Tobago, ki sodita k Malim Antilom, sta za 15 držav omogočila vstop v državo za bivanje do 30 dni brez vizuuma. Vlada Trinidada in Tobaga je omogočila vstop brez vizuma državljanom iz petnajstih evropskih držav, med drugim tudi Slovencem.

Odslej bomo za vstop v državo potrebovali le še povratno letalsko vozovnico in potni list, ki bo imel veljavnost še šest mesecev po vstopu v državo. Otroci morajo imeti svoj dokument s fotografijo, kjer je vpisano tudi državljanstvo. Pred vsakim pristankom morajo potniki na letalu izpolniti mednarodni E/D formular, kjer poleg ostalih podatkov vpišejo tudi naslov bivališča na Trinidadu ali Tobagu. Odnašanje roževine želv, velikih školjk vrste Conch Shell, crnihkoral ali spominkov, ki so iz njih narejeni, je strogo prepovedano. Lauda Air od novembra naprej vsak teden ob sobotah leti iz Dunaja v MontegoBaya na Jamajki, polet pa poteka s postankom na Tobagu.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.
 • Kako utišati glas notranjega kritika
  Vsi imamo notranjega kritika. To je glas znotraj nas, ki nam šepeta, da nismo dovolj pametni, močni, sposobni, talentirani, privlačni, izobraženi. S tem prebuja dvom in nezaupanje v naše moči in sposobnosti. Del nas je prepričan, da nas ta glas varuje, zato mu verjamemo. Vendar notranjega kritika lahko tudi utišamo!