fbpx

Brezplačen vodnik po turističnih kmetijah

Novice

Predstavniki Združenja turističnih kmetij Slovenije in Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije Zavoda Celje so skupaj s partnerji iz združenj turističnih kmetij avstrijske Koroške in Furlanije Julijske krajine, predstavili turistični vodnik Počitnice brez meja na kmetijah. Slikovit vodnik je izšel v slovenskem, nemškem in italijanskem jeziku. Predstavlja več kot 400 turističnih kmetij z namestitvenimi zmogljivostmi in 300 […]

Predstavniki Združenja turističnih kmetij Slovenije in Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije Zavoda Celje so skupaj s partnerji iz združenj turističnih kmetij avstrijske Koroške in Furlanije Julijske krajine, predstavili turistični vodnik Počitnice brez meja na kmetijah.

KmetijaSlikovit vodnik je izšel v slovenskem, nemškem in italijanskem jeziku. Predstavlja več kot 400 turističnih kmetij z namestitvenimi zmogljivostmi in 300 izletniških turističnih kmetij, kulinariko, predloge za obisk prireditev ter ideje za izlete s kuponi Počitnice brez meja na kmetijah. Slednji prinašajo kar nekaj ugodnosti. Gostje turističnih kmetij, ki preživijo na eni od kmetij več kot tri noči, dobijo tudi blok kuponov, s katerim lahko izkoristijo tudi do 60 odstotne popuste pri 34 turističnih znamenitostih Slovenije, Furlanije Julijske krajine in avstrijske Koroške. V Sloveniji jih lahko izkoristijo med drugim za obisk Kobilarne v Lipici, v Furlaniji Julijski krajini lahko s kuponi obiščejo najdaljši vodni tobogan ob Jadranu – Aquasplash, na avstrijskem Koroškem pa razgledni stolp na Jevdovci (Pyramidenkogel). Brezplačni turistični vodnik lahko naročite na sedežu Združenja turističnih kmetij Slovenije, na Trnoveljski 1 v Celju (epošta: [email protected]).

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!