fbpx

Če ste danes lačni, pridite na Pogačarjev trg!

Novice

Odprta kuhna je kulinarični projekt na prostem, ki bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani združil več kot 40 različnih gostinskih ponudnikov. Iz kuharskih loncev bo prvič zadišalo 17. maja in potem vsak petek do oktobra. Na stojnicah bo mogoče okusiti tako tradicionalne slovenske jedi kot tudi mednarodne kulinarične specialitete. Odprta kuhna ponuja predstavitev različnih restavracij, […]

Odprta kuhna je kulinarični projekt na prostem, ki bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani združil več kot 40 različnih gostinskih ponudnikov.


Iz kuharskih loncev bo prvič zadišalo 17. maja in potem vsak petek do oktobra. Na stojnicah bo mogoče okusiti tako tradicionalne slovenske jedi kot tudi mednarodne kulinarične specialitete.

Odprta kuhna ponuja predstavitev različnih restavracij, kmečkih turizmov in samostojnih kuharskih mojstrov v prestolnici, hkrati pa domačinom in turistom omogoča okusno in praktično kulinarično izkušnjo.

Obiskovalci boste lahko svoj obrok pojedli na kraju dogodka ali pa jo odnesli domov.

Več informacij na www.odprtakuhna.siSledite nam


RSS Ustavi se!

  • Ko se vse podre kot domine …
    Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
  • Pohvala da ljudem krila
    Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
  • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
    Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
  • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
    Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
  • Na “ustavi se dnevu” v Celju
    V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.