fbpx

CENTER ZA REKREACIJO HABAKUK

Novice

Ob vznožju Pohorja, med ciljno areno Snežnega stadiona in spodnjo postajo Pohorske vzpenjače, stoji hotel Habakuk družbe Terme Maribor. Hotel ima notranje in zunanje termalne bazene, ki skupno obsegajo 740 kvadratnih metrov vodnih površin. Bazeni imajo tudi podvodno masažo, vodne slapove in whirlpoole. Temperatura vode v bazenih se giblje med 29 in 35 stopinjami, voda […]

Ob vznožju Pohorja, med ciljno areno Snežnega stadiona in spodnjo postajo Pohorske vzpenjače, stoji hotel Habakuk družbe Terme Maribor. Hotel ima notranje in zunanje termalne bazene, ki skupno obsegajo 740 kvadratnih metrov vodnih površin. Bazeni imajo tudi podvodno masažo, vodne slapove in whirlpoole. Temperatura vode v bazenih se giblje med 29 in 35 stopinjami, voda je bogata z jodidi in fluoridi. Primerna je za različne hidroterapevtske namene (za obolenja sklepov in vezi, mišic in kosti, bolezni obtočil, bolezni presnove, ginekološke bolezni in psihosomatske bolezni). V Wellness SPA centru hotela Habakuk lahko obiščete finske in turške savne, izberete katerega izmed negovalnih programov, se odpravite v fitnes center ali na pokritih igriščih igrate tenis ali squash. V vročih poletnih dneh se lahko sprostite v zunanjih bazenih s pogledom na zelene pohorske strmine. Kopališče odlikuje predvsem mir in dobra gostinska ponudba, ki je prav tako v sklopu bazenov.

Dnevna vstopnica v bazene stane za odrasle med tednom 4400 tolarjev, za otroke pa 2200 tolarjev. Za štiriurno vstopnico za odrasle je treba odšteti 3500 tolarjev, za otroško vstopnico 1800 tolarjev. Štiriurna dopoldanska vstopnica je za odrasle 500 tolarjev cenejš a. Ob vikendih je vstopnica za otroke dražja za 100 tolarjev, odrasli pa za dnevno vstopnico odštejejo 4600, za štiriurno in večerno pa 3800 tolarjev.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!