fbpx

Croatia Airlines znižuje cene

Novice

Hrvaški letaslki prevoznik Croatia Airlines ponuja cenejše novembrske polete iz Zagreba proti evropskim letališčem in iz Splita proti Rimu. Cena za omejeno število enosmernih vozovnic znaša 80 evrov, rezervirati jih je mogoče do 15. oktobra. Cenejše so tudi letalske karte za polete iz Splita v Frankfurt in na Dunaj ter iz Dubrovnika v London. Redna […]

Hrvaški letaslki prevoznik Croatia Airlines ponuja cenejše novembrske polete iz Zagreba proti evropskim letališčem in iz Splita proti Rimu. Cena za omejeno število enosmernih vozovnic znaša 80 evrov, rezervirati jih je mogoče do 15. oktobra. Cenejše so tudi letalske karte za polete iz Splita v Frankfurt in na Dunaj ter iz Dubrovnika v London. Redna cena povratne vozovnice iz Zagreba v Frankfurt znaša 250 evrov. Kot kaže je Croatio Airlines prislil k znižanju cen nemški Germanwings, ki bo letel med Kölnom, Zagrebom in Splitom (pozimi med Kölnom, Stuttgartom in Zagrebom). Ob pravočasno rezervaciji vas bo letalska karta pri Germanwings v eno smer stala le 19 evrov.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!