fbpx

Darilni bon iz Petrola poskrbi za popolne praznike

D.ecembrska

Za praznike svojim najbližjim podarite popolno darilo – izbrano doživetje iz bogate ponudbe darilnih bonov DONUM. Bon poiščite kar na najbližjem Petrolu.

Darilni boni DONUM izpolnijo še tako skrite želje, zato se med božičnim nakupovanjem letos ustavite še na najbližjem Petrolovem prodajnem mestu. Tam vas čaka široka ponudba praktičnih darilnih bonov za staro in mlado, ki bo poskrbela, da bodo prazniki še bolj čarobni.  

Ponudba, zajeta v darilnih bonih DONUM, je na kožo pisana tudi najbolj zahtevnemu obdarjencu. V njej je zbran nabor edinstvenih doživetij, ki bodo ostala v spominu še dolga leta, zato boste med ponudbo zagotovo našli nekaj za prav vsakogar. Zadovoljni bodo navdušenci nad kulinaričnimi raziskovanji, obiskovalci gledaliških predstav, športni navijači, adrenalinski navdušenci ter vsi, ki se radi razvajajo v najboljših slovenskih termah in zdraviliščih. 

Petrol je pri pripravi DONUM ponudbe združil moči s partnerji kot so SiTi teater, Špas teater, Akademija in Dvor Jezeršek, Terme Krka, Terme Olimia, Zlatarna Celje, Pikapolonica, AMZS, Merkur, Kobilarna Lipica, Hotel Cerkno, Krvavec in drugi. Pester izbor zajema več kot 40 ponudnikov, ki zadostijo vsem željam in okusom.  Širok nabor doživetij na Petrolovih prodajnih mestih dopolnjujejo še darilni boni SelectBox in SelectCard, za uresničitev prav vsake skrite želje in resnično vesele praznike.   

Naj se vase doživetje prične na Petrolu!

Knjižica darilnih bonov – prelistajte.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!