fbpx

Darilni bon iz Petrola poskrbi za popolne praznike

D.ecembrska

Za praznike svojim najbližjim podarite popolno darilo – izbrano doživetje iz bogate ponudbe darilnih bonov DONUM. Bon poiščite kar na najbližjem Petrolu.

Darilni boni DONUM izpolnijo še tako skrite želje, zato se med božičnim nakupovanjem letos ustavite še na najbližjem Petrolovem prodajnem mestu. Tam vas čaka široka ponudba praktičnih darilnih bonov za staro in mlado, ki bo poskrbela, da bodo prazniki še bolj čarobni.  

Ponudba, zajeta v darilnih bonih DONUM, je na kožo pisana tudi najbolj zahtevnemu obdarjencu. V njej je zbran nabor edinstvenih doživetij, ki bodo ostala v spominu še dolga leta, zato boste med ponudbo zagotovo našli nekaj za prav vsakogar. Zadovoljni bodo navdušenci nad kulinaričnimi raziskovanji, obiskovalci gledaliških predstav, športni navijači, adrenalinski navdušenci ter vsi, ki se radi razvajajo v najboljših slovenskih termah in zdraviliščih. 

Petrol je pri pripravi DONUM ponudbe združil moči s partnerji kot so SiTi teater, Špas teater, Akademija in Dvor Jezeršek, Terme Krka, Terme Olimia, Zlatarna Celje, Pikapolonica, AMZS, Merkur, Kobilarna Lipica, Hotel Cerkno, Krvavec in drugi. Pester izbor zajema več kot 40 ponudnikov, ki zadostijo vsem željam in okusom.  Širok nabor doživetij na Petrolovih prodajnih mestih dopolnjujejo še darilni boni SelectBox in SelectCard, za uresničitev prav vsake skrite želje in resnično vesele praznike.   

Naj se vase doživetje prične na Petrolu!

Knjižica darilnih bonov – prelistajte.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!